Bolivia kriminaliserer evangelisering
Førstkommende søndag vil evangelikale kirker i Bolivia avholde en bønne- og fastedag etter at regjeringen i landet introduserer potensielt alvorlige restriksjoner for religionsfriheten. Dette melder Christianity Today. Reaksjonene...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
NMS sin jubileumsfeiring utsatt på grunn av lungepest
Rundt 500-1000 mennesker kan være smittet, og i underkant av 100 mennesker har til nå dødd av sykdommen på Madagaskar. Pesten smitter ved dråpesmitte, og derfor har gassiske myndigheter bestemt at arrangementer der...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Økt press mot troende kinesere
LAST NED NOTISEN I TEKSTFORMAT HER Det er offisielt ulovlig å være en troende person i Kinas kommunistiske parti, ifølge en ny uttalelse utgitt av landets statlige administrasjon for religiøse saker skriver CBN News. –...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Hjelper syklon-ofre
Strømmestiftelsen driver nå akutt hjelpearbeid i Myanmar, Bangladesh og Sri Lanka etter syklonens herjinger. Så langt er over 200 mennesker bekreftet omkommet på Sri Lanka. – Strømmestiftelsen jobber med lokale partnere,...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Vatikan-delegasjon til Aleppo
Vatikanet offentliggjorde tirsdag at en gruppe bestående av monsignor Giampietro Dal Toso, kardinal Mario Zenari og monsignor Thomas Habib besøkte Aleppo fra 18. – 23. januar, melder Catholic Herald. Delegasjonen møtte...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Mindre norsk støtte til Haydom
LAST NED NOTISEN I TEKSTFORMAT HER Norad og Utenriksdepartementet (UD) begynt å trappe ned støtten med to millioner kroner årlig til sykehuset som ble opprettet av NLM-misjonærer i 1955, skriver Utsyn. Til nå er...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Major bedt om å fjerne Bibelen
Den sekularistiske organisasjonen The Military Religious Freedom Foundation (MRFF) anklaget major Steve Lewis for å bryte med det amerikanske luftforsvarets regler ved å ha den åpne Bibelen på pulten sin og krevde en...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Kristen aktivist dømt i Kina
Dette er den fjerde slike saken på fire dager, melder den svenske avisen Dagen. Ifølge retten i Tianjin, som tok opp Gou Hongguos sak fredag, hadde den kristne mannen vært i utlandet for å få opplæring i «å...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Clinton lytter til kristne stemmer
Hillary Clintons rådgivere og støttespillere møtte nylig evangelikalske og katolske toppledere i Washington til "lytteøkter" for å diskutere politikk for den demokratiske presidentkandidaten, skriver Christian Today. Lytteøktene...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .

 

Kristelig Pressekontor Holbergs plass 4, 0166 Oslo Tlf 938 74 525 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone