En personlighetsforandring
Vi har med en Gud og en fiende å gjøre, som begge ønsker en personlighetsforandring. Den første ønsker en personlighetsforandring som begynner innenfra med Ham som Herre, og som virker til et forvandlet liv. Den...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Gud gir all trøst
«Han trøster oss i all vår nød, så vi skal kunne trøste dem som er i nød, med den trøst vi selv får av Gud.» (2. Kor. 1,4). Guds ord minner oss om betydningen av å kunne gi hverandre trøst. Mange kjenner seg...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Et rop om hjelp
Jesus er i landet omkring Tyrus og Sidon. En kanaaneisk kvinne fra disse traktene roper til ham i sin nød for sin datter, som var plaget av en ond ånd. «Herre, du Davids sønn, ha barmhjertighet med meg! Datteren...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Et liv i Guds kjærlighet
Jesus sier i Johannes 15, 9:«Bli i min kjærlighet.» Guds kjærlighet er noe av det mest sentrale i den kristne tro. Det å få leve i hans kjærlighet, er å leve i visshet om at Jesus elsker oss. Den skaper den...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Et godt forbilde
Livet kan by på mange utfordringer og fristelser. Mange skjær i sjøen. Ikke minst når man er ung. Noen gjør som singaleserne om våren. Når palmene blomstrer plukker de blomsterklasene, pynter husene med dem og fester...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Boken ble ny
D. L. Moody forteller om en ung kvinne som kom over en bok, som hun etter en tids lesning fant svært tung og uinteressant. Noen måneder senere stiftet hun imidlertid kjennskap med forfatteren, som senere ble hennes...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Behov for fellesskap
Mennesker har alltid hatt behov for fellesskap med andre. Det gjelder også det kristne fellesskapet. De helliges samfunn, er et samfunn av mennesker bygget på bestemte prinsipper. Som kristne bekjenner vi troen på...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Pottemakeren og leiren
Som gutt besøkte jeg ofte Norsk Folkemuseum på Bygdøy. I pottemakerverkstedet, kunne man følge hele prosessen fra leirklump til vase, skål eller bolle. Pottemakeri er en eldgammel kunst. Den er både omtalt og beskrevet...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Stedet for tilbedelse
Vi satt ved siden av hverandre på toget og hadde flere timer i hverandres selskap foran oss. Kjemien var god og praten gikk greit, om enn på engelsk. Kristen tro var også en del av praten, og vi kom til det...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .

 

Kristelig Pressekontor St. Olavs gate 24, 0166 Oslo tlf 938 74 525 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone