Glede og lykke
Det moderne menneske er opptatt av lykke og at livet skal lykkes. Og alle ønsker vi vel å oppnå glede og tilfredshet i livet. Men svært ofte er det ting som vil ødelegge og hindre opplevelsen av det vi kaller...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Et trygt sted
«Herrens navn er et festningstårn, den rettferdige løper dit og finner vern.» Ordspr. 18,10. Det finnes ikke noe bedre sted å løpe til enn Herrens navn som er Jesus, dette faste og trygge tårnet. Det som kjennetegner...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Det viktigste
Vi sørger på alle måter for den menneskelige og materielle siden ved livet. Men hva med den åndelige beredskap? Innretter vi våre liv ut fra det faktum at livet også har en viktig åndelig dimensjon? Det rettes...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Gud ser alt
Fra den gang det var alminnelig med hushjelp i mange hjem, fortelles det en historie om en hushjelp som nylig var blitt en kristen. Menighetens pastor spurte henne en dag om hvordan hun visste at det virkelig hadde...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Innbudt
I Lukas 14 står det om en innbydelse til et gjestebud, «Salig er den som får sitte til bords i Guds rike». Det var nok en større begivenhet på Jesu tid å få en invitasjon, enn det er nå. Derfor var det nokså...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Jesus vil
Det var ikke lett å være spedalsk på Jesu tid. Jødene hadde strenge regler for hvordan spedalske skulle forholde seg til friske mennesker. Mot alle regler kommer en spedalsk fram til Jesus, faller på kne foran...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Jesus
Jesus betyr Herren frelser, og det sier noe grunnleggende om Jesu oppdrag. «Det er ikke frelse i noen annen, for i hele verden er det blant mennesker ikke gitt noe annet navn som vi kan bli frelst ved.» Ap.gj....Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Kristus er sannheten
«For vi makter ikke noe mot sannheten, bare for sannheten.» 2. Kor.13,7. En tjeneste som er i strid med Guds vilje og sannhet er til ingen nytte og uten verdi. Paulus ber for menigheten at de må gjøre det gode...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Like aktuelt
Det er mange som mener at Bibelens budskap har gått ut på dato. Mange hevder at det i hvert fall må tilpasses en ny tid, det moderne menneskets virkelighetsopplevelse og folkemeningene i samfunnet. Begrepet synd...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .

 

Kristelig Pressekontor Holbergs plass 4, 0166 Oslo Tlf 93 87 45 25 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone