Tro på evangeliet
Tiden er kommet, Guds rike er nær. Vend om og tro på evangeliet!" (Mark. 1,14-15). Vend om å tro på de gode nyhetene. Det er de ord av Jesus som først ble nedskrevet. Det kan hende at noen hoppet høyt da de...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Riktig vei
«Ha øynene rettet framover, fest blikket på det som ligger foran! Gjør stien jevn der foten skal gå, da blir alle dine veier trygge» (Ordspråkene 4). Kloke ord. Vi settes stadig på prøve, og stilles overfor vanskelige...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Løfter vingene som ørnen
Men de som venter på Herren, får ny kraft, de løfter vingene som ørnen, de løper og blir ikke slitne, de går og blir ikke trette.» (Jesaja 40,31). Ørnen er flott fugl med stor styrke. Men når den skal felle...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Livet er kort
Livet er kort og det går fortere jo eldre man blir, synes mange. Kong David har erfart noe av det samme: «For han vet hvordan vi er skapt, han husker at vi er støv. Dagene mennesket får, er som gress, det...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Livet ble forvandlet
Jesus ønsker å komme inn i våre liv. Mange opplever at syndens fristelser og makt er overveldende. De føler at de sitter i et jerngrep som en ikke makter å komme ut av i egen kraft. Men Jesus kan gjøre en forandring....Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Lett å glemme
«For den som hører Ordet uten å gjøre etter det, han ligner en mann som ser på ansiktet sitt i et speil: Han ser på det, går sin vei og glemmer straks hvordan han så ut.» (Jakob 1). Det er lett å glemme ting....Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Den virkelige historien
Mange mennesker over hele verden er ivrige lesere av bøker innen fantasysjangeren, med utrolige historier om trollmenn og dverger, magi og kriger, og kampen mellom det gode og det onde. Mye av fantasylitteraturen er...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Kunnskap er gull
Bibelen er en meget gammel bok, og det er interessant å se hvordan så mange av oss likevel leser tekstene som om de skulle være skrevet på norsk for nordmenn, i vår tid. Eller på japansk for japanere, for den...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Gud er der
I 1961 kom boken En sorg som min, av den berømte forfatteren C. S. Lewis. Boken omhandler sorgen som Lewis kjempet med etter tapet av kona Joy. Et offer for kreft, den forhatte sykdommen som har knust så mange...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .

 

Kristelig Pressekontor Holbergs plass 4, 0166 Oslo tlf 938 74 525 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone