En hjertesak
En har uttalt disse kloke ordene: «Når Gud måler et menneske, legger han målbåndet rundt hjertet, ikke rundt hodet.» Hva gjør vi? Vi imponeres ofte over mennesker med høy status, intelligens og store kunnskaper....Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Glede og fred
Guds rike sammenlignes ofte med en gledesfest og en bryllupsfest. Å si ja til Jesus er å si ja til selve livet, det evige. Til et liv i tro og tillit til Jesus, til et liv i glede og fred med Gud. Det dreier...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Barnet som forbilde
Tro er ikke en intellektuell prestasjon. Å tro handler om å ta imot Guds nåde. Det er tro og tilhørighet til Jesus. Jens Petter Jørgensen skrev for flere år siden følgende i forbindelse med en tekstkommentar: «Til...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Bli en velsignelse
«Jeg vil gjøre deg til et stort folk; jeg vil velsigne deg og gjøre ditt navn stort. Du skal bli til velsignelse! Jeg vil velsigne dem som velsigner deg. - I deg skal alle slekter på jorden velsignes.» 1. Mosebok...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Bønn for land og folk
Mange vil ha lagt merke til at det under presidentinnsettelser i USA er både andakter og skriftlesninger og flere som deltar med bønn. Det oppleves riktig der, men kunne ikke ha skjedd hos oss. Hvorfor er den kristne...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Den som vil
Jesus kom med noe nytt som man bare kan lære å kjenne i Guds ord. Den som ærlig og oppriktig søker å gjøre Guds vilje, vil oppleve at Ordet har en guddommelig kraft i seg, som virker både i hjertet og samvittigheten....Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
«Du eier oss, Gud»
Det var i gutteforeningen det begynte. Jeg husker godt den første gangen jeg ble betrodd en oppgave. Jeg ble valgt til å være sekretær. Jeg skulle blant annet referere fra møtene. Det var stort og jeg var stolt....Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Å kjenne Gud
«Og dette er det evige liv, at de kjenner deg, den eneste sanne Gud, og ham du har sendt, Jesus Kristus.» Joh. 17,3. Det evige livet begynner her og nå i tiden. Det er å kjenne Gud og Sønnen, Jesus Kristus,...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Ved å se framover
Vi blir stadig minnet om at vi er underveis i livet, og at livet til sine tider kan være nokså skjørt. Og det er nødvendig med påminnelsen om hvor viktig troens forankring er. Paulus var mye opptatt av livet...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .

 

Kristelig Pressekontor Storgt 10B, 0155 Oslo Tlf 48 17 42 39 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone