Når listen ligger for høyt
Har du prøvd å hoppe stille høyde, høyde uten tilløp? Når listen ligger for høyt er det komplett umulig. En annen list, som vi ofte legger for høyt, er kravene til oss selv. Vi blir utslitt, kanskje også utbrent....Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Styr dine tanker den rette veien
Er det mulig? Bibelen råder oss til dette i Ordsp. 23,19, og det forekommer meg å være noe av det viktigste man kan gjøre i disse tider, hvor vi hver dag overøses med informasjon om verdens nød – for ikke å...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Betingelsesløs kjærlighet
Forestilldeg at en far elsker sitt barn betingelsesløst. Hvis dette barnet da hele tiden forsøker å gjøre faren til lags, blidgjøre ham, prøver å fortjene hans kjærlighet, så vil barnet aldri erfare at det er dypt...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Kjemp for alt hva du har kjært
Det gode må man kjempe for, det onde kommer helt av seg selv, har en sagt. Levd liv bekrefter dette, og vi må velge våre kamper. «Hele verden ligger i det onde» sier Johannes i sitt første brev, og ansporer...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Om å tie eller tale
Bibelen forteller om et prinsipp som kan forvandle situasjoner, nemlig det at vi taler ut det vi tror på. Den blinde, den spedalske, røveren på korset løftet sin røst, hvis ikkehadde ingenting skjedd! Er det ikke...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Kjærlighet og «restskatt»
Du verden, med hvilken forskjell vi leser et kjærlighetsbrev og et dokument fra Skatteetaten! Det første leser vi med åpne sanser og sommerfugler i magen, men hvis vi ikke elsker forfatteren, så spiller det ikke...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
«Mer enn du ber om»
Kanskje har du opplevd å få «mer enn du bad om» noen ganger. Du ønsket deg en jakke eller bukse, og så fikk du begge deler. Øystein Sunde har laget en vise der han synger «jeg ba om en dråpe, men ikke en...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
«Ikke synd lenger»
Det er ikke pent å lytte til andres samtaler, men noen ganger kan det ikke unngås. Som da to unge satt ved et kafébord og snakket om livets alvor, og den ene sier: - Nei, men det der er ikke synd lenger!...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Et øye og et smil
Før var det regnet som litt skummelt, men nå har det lenge vært en dagligdags opplevelse å møte maskerte personer. I butikker, på buss, trikk og tog, på venteværelser eller kontorer: Nederste del av ansiktet er...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .

 

Kristelig Pressekontor St. Olavs gate 24, 0166 Oslo tlf 938 74 525 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone