Korset må med
Det hellige korsets kirke i New York City opplevde innbrudd to ganger like etter hverandre i 2003. Første gang stakk tyvene av med et metallskrin med penger. Tre uker senere forsvant de med noe mer overraskende....Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Umistelig visshet
Han var ganske spydig, snakket ovenfra og ned, han som sa til en jente at hun kunne vel ikke være sikker på at hun var en kristen med tro nok. – Er du sikker på at du får et evig liv? Da svarte hun: -...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Tømmerfløting
Vekkelsesforkynnerne satte sitt preg på Norge på nittenhundretallet. En fengende evangelist var Martin Omdal, fra Vennesla i Agder. Han kunne bruke talende bilder fra den tidens tømmerfløting, og med sin folkelige form...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Omgitt av torner
En norsk misjonær i Japan fikk for mange år siden besøk av en japansk soldat. I hånden holdt han en kvist med skarpe torner. Han viste den fram og sa: «Jeg har sett et menneskehode som var omgitt av slike torner....Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Stole på instrumentene
Under andre verdenskrig hadde et militærfly fullført et oppdrag og var på vei tilbake til flyplassen. Det erfarne mannskapet visste omtrent hvor lang tid det ville ta, og mente det ville være lett å kjenne igjen...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Stjernene tent igjen
Nyutdannet pastor var han, i gang med tjenesten i sin første menighet et sted i USA. Alan Walker forteller om den unge mannen som satte seg to mål: Først at de skulle få et mye større kirkebygg, og dernest at...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Å bomme på målet
Synd betyr visst å «Å bomme på målet». Å treffe ved siden av. Noen ganger er det bagateller. Andre ganger svært alvorlige bommerter. Noen ganger er det ubevisste handlinger, andre ganger utført eller sagt med hensikt....Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Å endre framtida vår
Hvorfor nevnes tilgivelse i hver eneste gudstjeneste gjennom bønnene i Herrens bønn der vi ber både om tilgivelse fra Gud og hjelp til å tilgi andre? Når urett er begått mot oss, kjennes det ikke rettferdig å skulle...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Treningsøkter for sunn åndelig helse
Mange har faste treningsrutiner med turgåing, jogging eller treningssenterøkter. Det får mange gode ringvirkninger å være i fysisk god form. Hvordan er det med den psykiske og åndelige helsa? Et hett tips til gode...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .

 

Kristelig Pressekontor Holbergs plass 4, 0166 Oslo Tlf 938 74 525 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone