Han griper inn
«Legg din vei i Herrens hånd. Stol på ham, så griper han inn!» (Salme 37,5) Mange kan fortelle om da Gud grep inn i hverdagen, i livet akkurat da de trengte det. Det er utrolig fint å høre de fortellingene om...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Stol på ham
«Legg din vei i Herrens hånd. Stol på ham!» (Salme 37,5). Å stole på er å være trygg på at noe holder. Grunnstammen i ordet er felles med sittemøbelet STOL. Når du setter deg ned i godstolen, holder du da litt...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
I Herrens hånd
Hendene våre uttrykker så mye. Hender som stryker og trøster, hender som løfter noe eller noen opp, og hender som bærer. Hender som er knyttet og løftet til kamp. Hender som henger ved siden, tafatte. Hender som...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Vi er ikke alene
«Legg din vei i Herrens hånd. Stol på ham, så griper han inn.» (salme 37,5) Vi blir i dag invitert til å legge livsveien vår i Herrens hånd. Vi blir invitert til å involvere ham i livet med alt det inneholder...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Jakten på kjærligheten
Når det i TV-serien handler om 10 personer, hvorav 9, etter mange prestasjoner skal sorteres ut, så det blir 1 tilbake, så er jeg glad for at det i Evangeliet er akkurat omvendt, der begynner det med 1 person,...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Kaplask!
Når Herren kaster alle våre synder i havets dyp, så sier de små «plupp», og de store sier «kaplask», men etterpå er overflaten stille. De største skapte riktignok større ringer i vannet, men sluttresultatet er at...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Det ytre og det indre
Det fortelles at den gang fjernsynet ennå var noe nytt og ikke allemannseie, ble det å ha en fjernsynsantenne på taket et statussymbol. Det signaliserte at man var «moderne» og kanskje også at man hadde god økonomi....Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
«Mer himmel, takk!»
Den grafiske designeren var ikke helt fornøyd med bildet han hadde fått tilsendt. Han sendte det tilbake med påskriften «Mer himmel, takk!». Ordet «himmel» brukes ofte, både i dagligtalen og forkynnelsen. Det kan...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
«Veimøte»
Få saker engasjerer en lokalbefolkning så sterkt som veiutbygginger. En gang i tiden var det stas om veien gikk gjennom ens eget tun; nå er man mer opptatt av at veien ikke skal gå ut over egen eiendom eller...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .

 

Kristelig Pressekontor Holbergs plass 4, 0166 Oslo Tlf 938 74 525 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone