Fullføre løpet og tjenesten 
«Men for meg er ikke liv eller død verdt å snakke om, bare jeg kan fullføre løpet og den tjenesten jeg fikk av Herren Jesus: å vitne om evangeliet om Guds nåde.» Ap.gj. 20,24 Å måtte bryte et løp er sikkert...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Fast grunn
«Han satte mine føtter på en klippe, han gjorde mine trinn faste.» Salme 40,3. Dette vitnesbyrdet av David er et løfterikt ord. Det er ingen som ønsker å oppleve at grunnen svikter. Vi ønsker alle å ha fast grunn...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Gud elsker verden
«For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv.» Joh. 3,16. Det fortelles at John William, som ble kalt Sydhavsøyenes...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Jesu vitner
«Dere skal være mine vitner», sier Jesus i Apostlenes gjerninger kap.1. Det vil si vitner om hans liv, død og oppstandelse. Det var apostlenes oppgave når Jesus nå skulle forlate dem. Vitne heter på gresk martys,...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Kraftkilden
«Jeg fant dine ord og åt dem, og de var til glede for meg,» Jeremia i kap.15,16. Det er i dobbelt forstand viktig å ha god «niste» med seg på livsvandringen. Dersom en overser det og løper forbi «matstasjonene»,...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Velsignelse
Guds rike er et nåderike! Jesus ønsker å vise oss Guds herlighet og vesen, han som er «full av nåde og sannhet». (Joh. 1,14) Det er fortsatt nådetid. «Min nåde er nok for deg!» Ap.gj. 12,9. Dette er selve grunnlaget...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Høyt plan?
Ligger kristendommen på et høyt plan? Hvis vi sier: Dette kan jeg ikke leve opp til, så er det en like stor misforståelse som hvis vi skulle finne på å stille opp til eksamen i fysikk med bare søndagsskolen....Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Sozo
Ordet sozo er det greske ordet for frelse, men det betyr ikke bare det vi forstår ved «frelse», men har en mye videre betydning, det betyr egentlig: Frelse, reddet, befridd, bevart, helbredet, sunt sinnelag. Alt...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Glede
Hvorfor vil folk helst ikke at kristne skal være glade, ellevilt glade? Da blir de betraktet som ute av kontroll. Det skal helst bare være et teologisk prinsipp, det der med gleden, men kristne som f.eks. løfter...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .

 

Kristelig Pressekontor Holbergs plass 4, 0166 Oslo Tlf 938 74 525 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone