Svømmeknappen
Det er for sent å ta svømmeknappen når man er i ferd med å drukne. Det er sant, - men ikke i Guds Rike, der kan man bli reddet mens man er i ferd med å drukne, der kan man lære noe når alt håp rent menneskelig...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Bankkontoen
Bankkontoen, eller kontoutskriften kan fortelle mer om mitt liv, enn alle de gangene jeg går til kirken. Der står det sort på hvitt: Kjøpmannen hele veien! Innimellom står noe om bensin, kafe, konsert, kafé - desember...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Bibelen
Bibelen er et skattkammer av hjelp og trøst gjennom livet. Vår himmelske Far ville ikke at vi skulle håndtere labyrinten av personlige problemer og samfunnsspørsmål på egen hånd, Han har skrevet en bruksanvisning og...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Tro på hans navn
«Alle som tok imot ham, dem gav han rett til å bli Guds barn, de som tror på hans navn.» Hvorfor er det relevant å tro på noens navn? Høres det rart ut? Navnet får vi når vi er spedbarn. Det er knyttet til...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Hva tror du på?
Hva tror du? Og hva tror du på? er to liknende spørsmål, men med ulik betydning. Spørsmålet: «Hva tror du»? stiller vi hverandre undrende når vi lurer på noe. «Tro» kan da være synonymt med – «Hva mener du?» Når...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Rett til å bli Guds barn
«Alle som tok imot ham, dem gav han rett til å bli Guds barn» står det i Johannes evangelium 1,12. Å ha rett til noe betyr at det er din naturlige rettighet. I Norge har vi for eksempel rett til fri skolegang...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Guds barn
De fleste av oss vet hvem foreldrene våre er, og vi har et forhold til den som er vår far og vår mor. For noen er det et vanskelig forhold, og for mange er det et godt forhold. Å høre at når vi har tatt...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Å ta imot Jesus
«Har du tatt imot Jesus?» er et spørsmål som for noen er gjenkjennbart og for andre virker det veldig rart. Vi tar imot gjester, og jordmoren tar imot barn som blir født. Hvordan kan man ta imot en person som...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Å ta imot
«Alle som tok imot ham, dem gav han rett til å bli Guds barn, de som tror på hans navn» står det i Johannes evangelium 1,12. Ordet ‘imot’ kommer av det norrøne ordet som betyr ‘i møte med’. Hva gjør vi når...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .

 

Kristelig Pressekontor Holbergs plass 4, 0166 Oslo Tlf 938 74 525 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone