Ordet om korset
«For ordet om korset er dårskap for dem som går fortapt, men for oss som blir frelst, er det en Guds kraft. Det står jo skrevet: Jeg vil ødelegge de vises visdom, og de klokes klokskap vil jeg gjøre til intet....Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Ingen hindring
Ingen kan hindre linjen og forbindelsen mellom oss og Gud! Ingen prester, profeter, «forståsegpåere», fariseere, manipulatorer. Ingen andre mennesker kan være en hindring som jeg kan bruke som unnskyldning. Vi kan altså...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Avgudsdyrkelse
Hvor mange avguder har vi som vi dyrker i våre liv? Vi har vel ikke akkurat en gullkalv stående som vi bøyer oss for, men vi har mye annet som har førsteplassen i våre liv, det være seg ting, avhengighet, forskjellige...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Å være ærlig
Alle kjenner vi ordtaket, «Ærlighet var lengst.» Det er en erfaring som aldri slår feil, og en viktig og nødvendig leveregel. For de fleste har de 10 bud vært en rettesnor og veileder. Det var en del av barnelærdommen...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Vi trenger hvile
Alle trenger og lengter etter hvile for kroppen, og mest av alt trenger vi hvile for sjelen. Jesus innbyr oss til å legge av oss byrdene, og legge det over på ham, slik at vi virkelig kan få hvile. Dypest sett...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Alle er originaler
«Hvert menneske er fra Guds hånd en originalutgave», har Søren Kierkegaard sagt. Vi er dyrebare for Gud. «Fordi du er dyrebar i mine øyne, høyt aktet og jeg elsker deg, gir jeg mennesker i stedet for deg og folkeslag...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Uten bekymringer?
«Så gjør dere ingen bekymringer for morgendagen; morgendagen skal bekymre seg for seg selv. Hver dag har nok med sin egen plage.» (Matt. 6,34.) Går det virkelig an å leve uten bekymringer? Vi som lever i dagens...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Ung tro og bekjennelse
En ung gutt skulle opptas som medlem i en kristen ungdomsforening. Lederen stilte ham spørsmålet: «Om du ble boende på sted hvor det ikke fantes noen menighet, hva ville du da gjøre?» Svaret kom uten betenkningstid,...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Til Jesus om natten
Nikodemus kom til Jesus om natten for å få hjelp. Han hadde nok registrert at Jesus hadde kommet med noe nytt, og han ville vite mer om hva denne mannen lærte. Nikodemus var rådsherre og det rådde skepsis til...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .

 

Kristelig Pressekontor Holbergs plass 4, 0166 Oslo tlf 938 74 525 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone