Troens opphavsmann
Gud grep inn i historien med sitt skaperverk og frelsesverk. Han skapte jorden og mennesket og alt var såre godt. Men med synden kom satan og de onde åndskrefter, som skapte kaos og uorden for menneskeheten. Guds...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Trosfellesskap
«Ransak dere selv om dere er i troen, prøv dere selv! Eller merker dere ikke at Jesus Kristus er i dere?» 2. Kor. 13, 5. Fellesskapet med Jesus er et fellesskap i troen, og det er en tro som må bevares sunn...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Trygghet og fred
Salmene i Bibelen er rikdommer og skatter som ikke alle er fullt ut klar over. Personlig er jeg ofte innom salmene, ikke minst i forbindelse med andakter. David står bak hele 73 av de 150 salmene i Bibelen. Salme...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Varmere enn et morshjerte
Kan noe oppleves varmere enn et morshjerte? Fengselspresten opplevde noe spesielt da han en dag kom inn til en innsatt som virket å være svært fortvilet. Da han spurte om noe spesielt hadde skjedd, fortalte han...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Vær vennlige
I et svensk ordtak heter det: «Vær vennlig mot den du møter, kanskje møter du den igjen på hjemveien.» Vennlighet er en særdeles viktig og god egenskap. Denne egenskapen er beslektet med godhet. Vennlighet og godhet...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
En hjertesak
En har uttalt disse kloke ordene: «Når Gud måler et menneske, legger han målbåndet rundt hjertet, ikke rundt hodet.» Hva gjør vi? Vi imponeres ofte over mennesker med høy status, intelligens og store kunnskaper....Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
«Du eier oss, Gud»
Det var i gutteforeningen det begynte. Jeg husker godt den første gangen jeg ble betrodd en oppgave. Jeg ble valgt til å være sekretær. Jeg skulle blant annet referere fra møtene. Det var stort og jeg var stolt....Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Bønn for land og folk
Mange vil ha lagt merke til at det under presidentinnsettelser i USA er både andakter og skriftlesninger og flere som deltar med bønn. Det oppleves riktig der, men kunne ikke ha skjedd hos oss. Hvorfor er den kristne...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Bli en velsignelse
«Jeg vil gjøre deg til et stort folk; jeg vil velsigne deg og gjøre ditt navn stort. Du skal bli til velsignelse! Jeg vil velsigne dem som velsigner deg. - I deg skal alle slekter på jorden velsignes.» 1. Mosebok...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .

 

Kristelig Pressekontor Storgt 10B, 0155 Oslo Tlf 48 17 42 39 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone