De gjorde det
De klarte å fly alene rundt hele jordkloden uten å mellomlande for å fylle drivstoff. Det dristige prosjektet ble gjennomført i løpet av ni dager i desember 1986. Flyverne Dick Rutan og Jeana Yeager ble naturligvis...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Bare barn
Omkring 1980 ble tre gutter døpt i en menighet i byen Philadelphia i USA. Kirken hadde de siste årene fått få nye medlemmer, og den var i ferd med å dø ut. Ikke lenge etter ble bygningen solgt og menigheten...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Amplius
Kunstnerne Michelangelo og Rafael levde på 1500-tallet. En gang kom Michelangelo inn i arbeidsrommet til Rafael og fikk se en av de tidlige tegningene hans. Med et stykke kritt skrev han tvers over tegningen: Amplius....Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
80 sauer hoppet utfor
Ercan Ozer var sikkert en utmerket gjeter mens han passet saueflokken sin i Muradive, Tyrkia. Men en dag sprang en av sauene hans rett utfor et stup. Kanskje den trodde den kunne fly? Det forferdelige var at den...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
En åpen port
Alarmen gikk i det lille lokalsamfunnet: En gutt var savnet! Etter en tid – det skal ha vært snakk om flere dager – dukket han opp igjen. Han hadde gått seg bort. Da han kom hjem, fortalte foreldrene hans ham...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Såkorn og vekst
En ung mann tok kontakt med en voksen kvinne. Han presenterte seg. – Husker du at du jobbet sammen med moren min for noen år siden? Jo, det kunne den voksne kvinnen huske. - Husker du at du ga henne noen kassetter...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Å se uten øyne
Den kjente artisten var blitt far for første gang, 25 år gammel. Etter å ha holdt sin datter i armene, satte han seg ned og skrev en sang: «Isn’t she lovely?» Den nybakte pappaen het Stevie Wonder. Som de fleste...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Som du er
Den livsglade, relativt unge kvinnen var blitt rammet av en sykdom som hun visste ville følge henne livet ut. I en samtale med en sjelesørger, brast spørsmålet ut av henne: Hvordan skulle hun klare å finne tilbake...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Med Jesus på tomannshånd
I Johannes-evangeliet kan vi lese om to lange samtaler som Jesus hadde med personer på tomannshånd. I kapittel 3 leser vi om Nikodemus og i kapittel 4 om kvinnen ved Sykars brønn. To fortellinger om to samtaler....Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .

 

Kristelig Pressekontor Storgt 10B, 0155 Oslo Tlf 48 17 42 39 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone