Vi eier alt i Kristus
«Slik gav han oss all visdom og innsikt, da han kunngjorde oss sin viljes hemmelighet, den frie beslutning han hadde fattet om å fullføre sin frelsesplan når tiden var inne: å sammenfatte alt i Kristus, alt i himmel...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Guds ord må få virke
«Derfor takker vi stadig Gud, for da dere fikk overlevert det Guds ord som vi forkynte for dere, tok dere imot det – ikke som menneskeord, men som det Guds ord det i sannhet er. Og dette ordet er virksomt i...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Ta tid til å be
Jesus var opptatt av at mennesker skulle se og oppleve hva det vil si å ha et rikt og tillitsfullt bønneliv. Derfor lærte han sine nærmeste hvordan de skulle be. Og han formulerte den bønnen som vi i dag opplever...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Gud leter etter sine  
Bibelen forteller om flere leteaksjoner der Gud leter for å finne tilbake mennesker. Det handler om Guds kjærlighet som ser og er opptatt av den ene, og som leter etter det bortkomne til det blir funnet. Kjærlighet...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Gud gir ny kraft 
«Han gir den trette kraft, og den som ikke har krefter, gir han stor styrke. Gutter blir trette og slitne, unge menn snubler og faller. Men de som venter på Herren, får ny kraft -.» (Jesaja 40). Det er lenge...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Mor, ba du for oss?
En ung soldat skulle ut i krigen. Han ba sin mor om å be for ham hver dag, og ønsket at hun skulle velsigne ham før han dro. Mor lyste velsignelsen over gutten sin, «Herren velsigne deg og bevare deg!» Flere...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Hva er dette for en?
Jesus har stillet stormen, og en redd og forundret disippelflokk stiller spørsmålet, «Hva er dette for en? Både vind og sjø adlyder ham.» (Matt. 8,27). Ja, hvem er han for oss? Mange stiller dette spørsmålet, det...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Gud forventer frukt
«Dere har ikke utvalgt meg, men jeg har utvalgt dere og satt dere til å gå ut og bære frukt, frukt som varer. Da skal Faderen gi dere alt det dere ber om i mitt navn.» (Joh. 15,16). Det er vidunderlig vakkert...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Gi meg en blomst mens jeg lever
Gud har skapt oss til gjensidig fellesskap med og for hverandre. Han sier, «Det er ikke godt for mennesket å være alene.» (1. Mos. 2,18). Vi må være noe for hverandre og vise kjærlighet og omsorg, og gi oftere...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .

 

Kristelig Pressekontor Holbergs plass 4, 0166 Oslo tlf 938 74 525 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone