Fall til ro
«Fall til ro igjen, min sjel», står det i Salme 116,7a Går det an å falle til ro i denne verden? Nei, ikke menneskelig sett, tror jeg. Roen er å vite Guds vilje. Guds ønske og plan med oss. Oppdage Guds kjærlighet...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Det sanne lys til verden
«Jeg er verdens lys. Den som følger meg, skal ikke vandre i mørket, men ha livets lys.» Joh. 8,12. Guds kjærlighet kom til oss synlig i Jesus Kristus. Gud ble menneske for å fullbyrde frelsesverket. Jesus satte...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Ubrukt og uttørket
Et forholdsvis langt liv i organisasjonsarbeid har medført en lang rekke kurs og konferanser på hoteller og kurssteder. Ofte er kulepenner og blokker noe av det man får med seg fra slike steder. Mange organisasjoner...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Et varmt hjerte
Gud ser ikke på det mennesket ser på, for mennesket ser på det ytre, men Herren ser på hjertet.» 1. Samuels bok 16,7. Det er en som har sagt: «En kan bare se riktig med hjertet. Det vesentlige er usynlig for...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Godt med Gud
Han hadde vært aktiv i en menighet da han var yngre, spilt og sunget og avlagt sitt vitnesbyrd. Så kom troen og menigheten på avstand, selv om han fulgte opp barna sine og støttet kona i deres engasjement. Så...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Driver vi med strømmen?
Vi lever i et samfunn og i en virkelighet som krever mye av oss, dersom vi skal makte å holde stø kurs. Det skal både mot og karakter til ikke å vike fra det en er overbevist om er det rette. I mange situasjoner...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Bevare kongen
Hvem hadde trodd at sjakk skulle bli en folkeidrett som holdt tusener foran fjernsynsskjermen i time etter time? Slik er det imidlertid blitt, mye takket være en norsk verdensmester i dette spillet. Mange av oss...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Folk gikk i forventning
«Folket gikk nå med forventning, og alle tenkte i sitt stille sinn at Johannes kanskje var Messias.» Luk. 3,15. I adventtiden blir vi minnet om veirydderen Johannes og den Jesusforventning han skapte. Det er flott...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Fred
«Må fredens Herre selv gi dere fred, alltid og på alle måter.» 2. Tess.3,16a. Er det mulig? Det må først av alt være fred med Gud i en god samvittighet, ved syndenes forlatelse i Jesu Kristus. Det skaper hjertefred....Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .

 

Kristelig Pressekontor Holbergs plass 4, 0166 Oslo Tlf 938 74 525 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone