Noe kjent med stemmen?
Vi sto i en kø, og jeg sa et eller annet til en annen person i køen. Da snudde en av de andre kø-ståerne seg mot meg: – Den stemmen var det noe kjent med! Det viste seg at vedkommende lyttet til programmene...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Når støyen stilner
En mann hadde lagt seg til å sove i et verkstedlokale. Maskinene gikk og verktøyet hamret, men mannen sov like godt. Så var arbeidsdagen slutt, og alle skulle hjem. Verktøyet ble satt bort og maskinene slått av....Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
En ekstra time
Den reisende var tydelig imponert over den nye flytypen han hadde reist med. Det hadde brukt en time mindre på reisen enn det forrige hadde. – Ja vel, sa kameraten hans. – Og hva skal du bruke den timen til? Ting...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
«Blod på hendene»
Han satt i fengsel for en alvorlig forbrytelse. Den eneste som besøkte ham var Frelsesarmeens fengselssekretær. De hadde mange samtaler, og en dag spurte frelsesoffiseren ham rett ut om han ikke nå burde be til Jesus...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Vinger som tas av
Hver jul fant søndagsskolelæreren fram en julekrybbe hun hadde fått for mange år siden. Figurene viste Maria, Josef og Jesus-barnet, men også hyrdene, vismennene og en sau. Den siste figuren var en engel, men for...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Kyrre Eliassen
Den vesle gutten syntes det var fint og høytidelig i kirken, men lurte på én ting: Hvem var denne Kyrre Eliassen som de sang om? Det var det liturgiske leddet der man synger «Kyrie Eleison» som hadde forvirret...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Den enkle troen
Maria Stuart kom til sitt opprinnelige land Skottland som 18 år gammel dronning. Hun var da enke etter den franske kongen. Hun hadde vokst opp i Frankrike og var oppdratt som katolikk. I Skottland var det protestantene...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Fullkommen glede
«Bli i min kjærlighet», sier Jesus i Johannes 15,9. «Dette har jeg sagt dere for at min glede kan være i dere og deres glede kan bli fullkommen», står det videre. I Lukas 15 heter det i Faderens hus begynner...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Et anker for sjelen
Om det er noe vi trenger, så er det et «anker» for sjelen, for den flyr jo hit og dit – følelser og sinnsstemninger kommer og går som om det skulle være en annen spillefilm. Bibelen anbefaler at vi har et anker...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .

 

Kristelig Pressekontor Holbergs plass 4, 0166 Oslo tlf 400 27 228 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone