Det gir liv
«Det er min trøst i nøden at ditt ord gir meg liv.» (Salme 119,50). Dette minner oss om hvor viktig og nødvendig det er å bruke og lese Guds ord. Det holder oss åndelig talt i live. Ja, det skaper liv. Vi...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Det er lyspunkter
Noen synes det er vanskelig å finne noe å glede seg over. Ja, livet kan for enkelte være svært tøft og ubarmhjertig. Det er derfor lettere å se for seg bekymringene og alle problemene. Det kan lett overskygge...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Den dyrebare tiden
Tiden er ikke bare en mangelvare og noe som forsvinner. Nei, tiden er jo noe som stadig kommer. Men den er begrenset. Gud har den i sin hånd. Bibelen taler om nådetid. Det er i dag vi lever, og ingen vet noe...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Å se etter Guds menighet
«Unnskyld, men hvor finner jeg Guds menighet?» Jeg var sikkert ikke den første som spurte om dette på denne bensinstasjonen i sørlandskommunen Vegårshei, og blir antakelig ikke den siste heller. Kommunens største,...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Bitterhet
Ordet bitterhet har en negativ klang i seg selv, vi stritter imot bare vi hører ordet. Men bitterhet er ikke en skjebne, det er vår reaksjon, den følger ikke automatisk etter ulykken, og den kan velges bort, selv...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Er Bibelen tørr?
At mennesker har en tørr Bibel liggende i bokhyllen, uten å lese den, skyldes helt sikkert ikke vantro eller motvilje mot det som har med Gud å gjøre, men det skyldes uopplevd kjærlighet! Vi har gitt opp å få...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Møtestedet
Siden kirken ikke består av perfekte mennesker, så må vi slutte å lete etter Jesus i selve kirken! Der kan vi bli skuffet, det hjelper ikke å skifte menighet, der kan vi møte samme problem. Det hjelper heller...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Tauet
Forestill deg at livsvandringen er en klatring fra bunnen av et fjell og opp til toppen. Vi har ikke prøvd oss på fjellklatring før, og vi er utsatt for sol, vind, storm, kulde, snø, isregn, glatte, tåke, - samt...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Mer verdt enn gull i mengder
Gull er ganske tillokkende for de fleste. Hva er det som er mer verdt enn gull i mengder? Salme 19 sier: «Herrens lov er fullkommen, Herrens vitnesbyrd står fast, det gir den uvitende visdom, Herrens påbud er rette,...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .

 

Kristelig Pressekontor Holbergs plass 4, 0166 Oslo tlf 938 74 525 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone