Si det høyt!
Romerbrevet 10,10 forteller at vi må ikke bare tenke det, vi må si det høyt, skal det fungere. Hva for noe? Her tales det om frelsen, men hovedpoenget gjelder også andre åndelige sammenhenger. Vi må bli enig med...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Bryr du deg ikke, Jesus?
I Markus 4,35 sender Jesus disiplene ut i en storm. Det vil si, Han er selv med dem, for han sa: «La OSS sette over til den andre siden.» Dermed bar det ut i en virvelstorm og bølgene slo inn i båten. Disiplene...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Trette og motløse?
Når Jesus, litt forkortet, i Hebr. 12,3 sier: «Hold blikket festet på Meg, for at dere ikke skal bli trette og motløse», så tyder det på at Han vet hvor skoen trykker! Han har selv gått som menneske på jorden,...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Hvitvasking
Hvitvasking er det beste som har skjedd i mitt liv! At synder som er røde som purpur blir hvite som snø er et guddommelig mesterverk, eller rettere sagt er det Guds tilbud om Nåde. Hvorfor snakker kristne så mye...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Det er skyld nok til alle!
Denne setningen, som jeg hørte forleden, satte tingene litt i perspektiv. Det er faktisk skyld nok til alle, så vi behøver ikke fordele den så veldig! Men mye eller lite skyld, poenget er at vi må bli kvitt den!...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Mye mer enn det vi skjønner?
Det synes som om Bibelen prøver å fortelle oss at Jesus vil mye mer med oss enn å gjenopprette forbindelsen med Gud og frelse oss fra død og dom, selv om det er hovedsaken. Det virker som Han lengter etter at...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Gripe tak
Jeg var frelsesoffiser i Island i min ungdom. Når vi skulle be på søndagsskolen oppfordret vi ungene til å folde hendene. «Spenna greipar», kalte vi det. Det uttrykket har fulgt meg siden. Det forteller meg noe...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Stå støtt – fast grunn
Jeg tror det var på et russekort jeg leste det første gang: «Det er bedre å stå ustøtt på en sikker grunn enn å stå støtt på en usikker grunn». Trolig var det en kristenruss som ville dele denne hilsenen....Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Vellukt
Enkelte lukter eller dufter følger oss hele livet. Det kan være det etterbarberingsvannet ens far brukte eller parfymen som mor eller kanskje en kjæreste brukte. Kjenner vi den, blir minnene våre aktivert; noen ganger...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .

 

Kristelig Pressekontor St. Olavs gate 24, 0166 Oslo tlf 938 74 525 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone