En stor Jesus
«Med denne veldige makt og styrke reiste han Kristus opp fra de døde og satte ham ved sin høyre hånd i himmelen, over alle makter og åndskrefter, over alt velde og herredømme og over alle navn som nevnes kan,...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Guds poesi
Er det noen som vil tro, at vi er skapt som Guds egen poesi? Et mesterverk skapt av en Mesterdesigner? Et kunstverk, som det bare fins en kopi av? Oppreist og satt sammen med Ham i et evig fellesskap og med...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Billigsalg
William Booth, Frelsesarmeens grunnlegger, skrev engang: I den siste tid skal det bli religion uten Den Hellige Ånd, kristendom uten Kristus, frelse uten gjenfødelse, politikk uten Gud og himmel uten helvete – altså...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Å hvile
Å hvile i Kristus forekommer oss å være vanskelig, inntil vi endelig skjønner hvorfor vi kan hvile i Kristus? Her må det ligge en dyp hemmelighet. Å tilegne oss mere og mere kunnskap kan bli et problem, for til...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Tyveri
Det er rart, at vi så lett gir fra oss dyrebare sannheter helt frivillig! Tyven, det vil si djevelen, kommer og stjeler det hele fra oss. - Omstendigheter og motgang, bekymring og «rikdommens bedrag» stjeler også...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Når er vi helt ærlige?
Når er vi helt ærlige overfor Gud? Helt inn i hjertets dyp? Jeg tror det er når vi holder på å synke, - og så når vi begynner å skjønne hvem Jesus er. Da er det liksom ingen vits i å «fromme» oss til. I...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
En ny smaksopplevelse
«Smak og se at Herren er god! Salig er den som søker tilflukt hos ham.» (Salme 34,9). Det er en stor smaksopplevelse David oppfordrer til her. Det kan altså oppleves følbart at Gud er god. Og det ligger ham på...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
En ny sang for Herren
Det står mye i Bibelen om sangen til Herrens ære og pris. Å synge glad og frimodig om Jesus og frelsen er også et sterkt vitnesbyrd overfor verden. «Syng en ny sang for Herren! Hele jorden, syng for ham! Syng...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Det nye som skjedde
«Se, jeg gjør noe nytt. Nå spirer det fram. Merker dere det ikke?» (Jesaja 43,19) Herren bringer et budskap gjennom profeten Jesaja om det nye som skulle skje og som skulle spire fram. Jesaja var sendt av Herren...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .

 

Kristelig Pressekontor Holbergs plass 4, 0166 Oslo tlf 938 74 525 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone