Ny sjefredaktør tilsett i Vårt Land
Det skriv Vårt Land i ei pressemelding. Bjørn Kristoffer Bore (49) kjem frå stillinga som redaksjonssjef i Dagbladet Pluss og konstituert magasinredaktør i Dagbladet og tek over etter Åshild Mathisen, som den 23....Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Får penger til kirkelige klimatiltak
KA som er arbeidsgiverorganisasjon for kirkelige virksomheter gleder seg over avtalen om statsbudsjett for 2019 som også øker rammetilskuddet til Den norske kirke, gjenåpner rentekompensasjonsordningen og reverserer det...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Dagfinn Høybråten vert generalsekretær i Kirkens Nødhjelp
Styret i KirkensNødhjelp har tilsett Dagfinn Høybråten (60) som ny generalsekretær i organisasjonen, melder dei i ei pressemelding. – Dette er ei vidareføring av nokre lange linjer i livet mitt i kampen mot fattigdom...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Forlengjer åremål i Normisjon
Generalsekretær Anne Birgitta Langmoen Kvelland i Normisjon har takka ja til å halda fram som leiaren til organisasjonen to år lenger enn det opphavlege åremålet som går ut i 2020. – Landsstyret er glad for at Anne...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Desse er nominert til å verta biskop i Stavanger
Ivar Braut melde i august i år at han på grunn av helseproblem hadde vedteke å gå av som biskop. Etter intervju og drøftingar i Stavanger bispedømmeråd, vart fem kandidatar 22. oktober presentert som kandidatar til...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Ny festivalsjef for Skjærgårdsfestivalen
Jarle Storebø gjev seg som festivalsjef for Noregs største kristne musikkfestival etter 22 år. No går stafettpinnen vidare til Roar Korsæth Eikli melder festivalen i ei pressemelding. Den påtroppande festivalsjefen har...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
KNIF overtar Q42 Regnskap
Pinsemenigheten Filadelfia Kristiansand har inngått et strategisk samarbeid med KNIF AS som gjør at sistnevnte overtar aksjene og styringen av det Filadelfia-eide regnskapsfirmaet Q42 Regnskap AS. – Filadelfia har hatt...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Nytt hovedstyre i NLM
Norsk Luthersk Misjonssambands generalforsamling valgte torsdag to gjenvalgte og to nye styremedlemmer til hovedstyret i organisasjonen. De fire valgte styremedlemmene er: Håvard Måseide (39), som var nestformann i hovedstyret...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Misjonskrets skifter navn
Kretsleder Johan Halsne i Sunnmøre Indremisjon, som det fremdeles heter, forklarer til Sambåndet bakgrunnen for at kretsen på årsmøte den 8.-10. juni vedtok navneendringen. ‒ Det kan skape større forståelse av hvilken...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .

 

Kristelig Pressekontor Holbergs plass 4, 0166 Oslo Tlf 938 74 525 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone