«Ny» kristenradio på lufta
De tre søsterradioene Radio Sørvest (Stavanger), Gimlekollen Radio (Kristiansand) og Radio Gnisten (Bergen), som er tilknyttet Norsk Luthersk Misjonssamband, har allerede hatt et tett samarbeid i mange år, med utveksling...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Normisjon åpner ny, stor gjenbruksbutikk
I løpet av februar ble Galleri Normisjons to butikker i Pilestredet og Tullins gate slått sammen og flyttet til Arkaden i Radisson Blu Scandinavia Hotel i Holbergsgate. Det nye lokalet er større enn begge de gamle...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Jakter på nye Kirkens hus
Opplysningsvesenets fonds datterselskap for eiendomsutvikling og -forvaltning, Clemens Eiendom AS, opplyser i en pressemelding at søket etter nye lokaler foregår i Oslo sentrum, i området fra Rådhuset til Gamlebyen innenfor...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Etablerer kristen bruker- og pårørendeorganisasjon på rusfeltet.
Stiftelsen KRAFT, som er en landsomfattende paraplyorganisasjon for kristne virksomheter innenfor rus og psykisk helse, skriver i en pressemelding at de nå etablerer den første kristne bruker- og pårørendeorganisasjonen...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Ny leder for det kristne folkehøgskolelaget
Andreas Melberg (46) er ansatt som ny daglig leder av sekretariatet for Noregs Kristelege Folkehøgskolelag (NKF) og Informasjonskontor for kristen folkehøgskole (IKF). De 32 kristne folkehøgskolene er tilknyttet IKF, og...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Går fra NLM til Digni
– Det har vært en vanskelig avgjørelse å ta. Jeg har satt stor pris på lede NLMs ytremisjonsarbeid. Samtidig har jeg tenkt at det snart var tid for å gi seg etter åtte år i en slik lederstilling, sier Hjalmar...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Ny generalsekretær i Norsk Gideon
Fra 1. januar 2018 er Terje Fauske ny generalsekretær i Norsk Gideon. Han erstatter Tore Sandring som slutter etter 17 år i stillingen og nå går over i en annen stilling i organisasjonen. Dette melder Norsk Gideon...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Ny toppsjef i KA
Marit Halvorsen Hougsnæs er teolog og har arbeidet som prest i to perioder. Hun har jobbet tolv år i Kirkerådet og har vært tilknyttet KA siden 1998. I 2010 ble hun direktør i organisasjonens arbeidsgiveravdeling. –Arbeidslivet,...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
NMS Gjenbruk arrangerer Grønn Fredag
Den siste fredagen i november har de siste årene blitt mer og mer kjent som Black Friday, en tradisjon fra USA med fokus på elleville salg og rabatter. NMS Gjenbruk vil heller gjøre denne dagen grønn. – Den som...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .

 

Kristelig Pressekontor Storgt 10B, 0155 Oslo Tlf 48 17 42 39 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone