Menighetsarbeider dømt for overgrep
Det er Romerikets Blad som melder om den ferske dommen mot 40-åringen som skal ha vært en respektert skikkelse i et trossamfunn på Romeriket. Han skal ha brukt maktposisjonen sin til å forgripe seg på en ung gutt...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
ImF åpen for samtaler med Den indre sjømannsmisjon
Det er ImFs eget magasin Sambåndet som melder om brevet, signert styreformann Odd Asbjørn Nybø og generalsekretær Erik Furnes, som er sendt til DISM etter det ble vedtatt i ImF-styret 4. mai. DISM henvendte seg til...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Hans Olav Syversen valgt inn i Stefanusalliansen
Representantskapet, som har 15 medlemmer, er det øverste organet i Stefanusalliansen – en misjons- og menneskerettighetsorganisasjon med særlig fokus på trosfrihet. Som tiåring møtte Syversen Stefanusalliansen, som den...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Gjenvalg av ledere i Den norske kirke
Kirkemøtets 109 stemmeberettigede medlemmer avga lørdag formiddag sine stemmer i valg av leder til Kirkerådet, Mellomkirkelig råd og Samisk kirkeråd. I alle tre valgene ble det foreslått gjenvalg på lederne som alle...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
«Ny» kristenradio på lufta
De tre søsterradioene Radio Sørvest (Stavanger), Gimlekollen Radio (Kristiansand) og Radio Gnisten (Bergen), som er tilknyttet Norsk Luthersk Misjonssamband, har allerede hatt et tett samarbeid i mange år, med utveksling...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Normisjon åpner ny, stor gjenbruksbutikk
I løpet av februar ble Galleri Normisjons to butikker i Pilestredet og Tullins gate slått sammen og flyttet til Arkaden i Radisson Blu Scandinavia Hotel i Holbergsgate. Det nye lokalet er større enn begge de gamle...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Jakter på nye Kirkens hus
Opplysningsvesenets fonds datterselskap for eiendomsutvikling og -forvaltning, Clemens Eiendom AS, opplyser i en pressemelding at søket etter nye lokaler foregår i Oslo sentrum, i området fra Rådhuset til Gamlebyen innenfor...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Etablerer kristen bruker- og pårørendeorganisasjon på rusfeltet.
Stiftelsen KRAFT, som er en landsomfattende paraplyorganisasjon for kristne virksomheter innenfor rus og psykisk helse, skriver i en pressemelding at de nå etablerer den første kristne bruker- og pårørendeorganisasjonen...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Ny leder for det kristne folkehøgskolelaget
Andreas Melberg (46) er ansatt som ny daglig leder av sekretariatet for Noregs Kristelege Folkehøgskolelag (NKF) og Informasjonskontor for kristen folkehøgskole (IKF). De 32 kristne folkehøgskolene er tilknyttet IKF, og...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .

 

Kristelig Pressekontor Storgt 10B, 0155 Oslo Tlf 48 17 42 39 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone