KNIF overtar Q42 Regnskap
Pinsemenigheten Filadelfia Kristiansand har inngått et strategisk samarbeid med KNIF AS som gjør at sistnevnte overtar aksjene og styringen av det Filadelfia-eide regnskapsfirmaet Q42 Regnskap AS. – Filadelfia har hatt...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Nytt hovedstyre i NLM
Norsk Luthersk Misjonssambands generalforsamling valgte torsdag to gjenvalgte og to nye styremedlemmer til hovedstyret i organisasjonen. De fire valgte styremedlemmene er: Håvard Måseide (39), som var nestformann i hovedstyret...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Misjonskrets skifter navn
Kretsleder Johan Halsne i Sunnmøre Indremisjon, som det fremdeles heter, forklarer til Sambåndet bakgrunnen for at kretsen på årsmøte den 8.-10. juni vedtok navneendringen. ‒ Det kan skape større forståelse av hvilken...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Bygger Noas Ark på Gulsrud leirsted
Den 16. juni legger biskop Per Arne Dahl ned grunnsteinen til en Noahs Ark på Gulsrud leirsted i Vikersund. Det er på dagen 50 år etter at grunnsteinen for leirstedet ble lagt ned av daværende biskop Dagfinn Hauge. –...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Ny biskop i Tunsberg
– Jeg er ydmyk og takknemlig for den tilliten som er vist meg, og gleder meg til å ta fatt som biskop i Tunsberg, sier Jan Otto Myrseth på kirken.no Jan Otto Myrseth som nå er domprost i Bergen, har vært prost...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Menighetsarbeider dømt for overgrep
Det er Romerikets Blad som melder om den ferske dommen mot 40-åringen som skal ha vært en respektert skikkelse i et trossamfunn på Romeriket. Han skal ha brukt maktposisjonen sin til å forgripe seg på en ung gutt...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
ImF åpen for samtaler med Den indre sjømannsmisjon
Det er ImFs eget magasin Sambåndet som melder om brevet, signert styreformann Odd Asbjørn Nybø og generalsekretær Erik Furnes, som er sendt til DISM etter det ble vedtatt i ImF-styret 4. mai. DISM henvendte seg til...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Hans Olav Syversen valgt inn i Stefanusalliansen
Representantskapet, som har 15 medlemmer, er det øverste organet i Stefanusalliansen – en misjons- og menneskerettighetsorganisasjon med særlig fokus på trosfrihet. Som tiåring møtte Syversen Stefanusalliansen, som den...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Gjenvalg av ledere i Den norske kirke
Kirkemøtets 109 stemmeberettigede medlemmer avga lørdag formiddag sine stemmer i valg av leder til Kirkerådet, Mellomkirkelig råd og Samisk kirkeråd. I alle tre valgene ble det foreslått gjenvalg på lederne som alle...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .

 

Kristelig Pressekontor Holbergs plass 4, 0166 Oslo Tlf 93 87 45 25 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone