Forlengjer åremål i Normisjon
Generalsekretær Anne Birgitta Langmoen Kvelland i Normisjon har takka ja til å halda fram som leiaren til organisasjonen to år lenger enn det opphavlege åremålet som går ut i 2020. – Landsstyret er glad for at Anne...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Desse er nominert til å verta biskop i Stavanger
Ivar Braut melde i august i år at han på grunn av helseproblem hadde vedteke å gå av som biskop. Etter intervju og drøftingar i Stavanger bispedømmeråd, vart fem kandidatar 22. oktober presentert som kandidatar til...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Ny festivalsjef for Skjærgårdsfestivalen
Jarle Storebø gjev seg som festivalsjef for Noregs største kristne musikkfestival etter 22 år. No går stafettpinnen vidare til Roar Korsæth Eikli melder festivalen i ei pressemelding. Den påtroppande festivalsjefen har...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
KNIF overtar Q42 Regnskap
Pinsemenigheten Filadelfia Kristiansand har inngått et strategisk samarbeid med KNIF AS som gjør at sistnevnte overtar aksjene og styringen av det Filadelfia-eide regnskapsfirmaet Q42 Regnskap AS. – Filadelfia har hatt...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Nytt hovedstyre i NLM
Norsk Luthersk Misjonssambands generalforsamling valgte torsdag to gjenvalgte og to nye styremedlemmer til hovedstyret i organisasjonen. De fire valgte styremedlemmene er: Håvard Måseide (39), som var nestformann i hovedstyret...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Misjonskrets skifter navn
Kretsleder Johan Halsne i Sunnmøre Indremisjon, som det fremdeles heter, forklarer til Sambåndet bakgrunnen for at kretsen på årsmøte den 8.-10. juni vedtok navneendringen. ‒ Det kan skape større forståelse av hvilken...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Bygger Noas Ark på Gulsrud leirsted
Den 16. juni legger biskop Per Arne Dahl ned grunnsteinen til en Noahs Ark på Gulsrud leirsted i Vikersund. Det er på dagen 50 år etter at grunnsteinen for leirstedet ble lagt ned av daværende biskop Dagfinn Hauge. –...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Ny biskop i Tunsberg
– Jeg er ydmyk og takknemlig for den tilliten som er vist meg, og gleder meg til å ta fatt som biskop i Tunsberg, sier Jan Otto Myrseth på kirken.no Jan Otto Myrseth som nå er domprost i Bergen, har vært prost...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Menighetsarbeider dømt for overgrep
Det er Romerikets Blad som melder om den ferske dommen mot 40-åringen som skal ha vært en respektert skikkelse i et trossamfunn på Romeriket. Han skal ha brukt maktposisjonen sin til å forgripe seg på en ung gutt...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .

 

Kristelig Pressekontor Holbergs plass 4, 0166 Oslo Tlf 938 74 525 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone