Ny leder for det kristne folkehøgskolelaget
Andreas Melberg (46) er ansatt som ny daglig leder av sekretariatet for Noregs Kristelege Folkehøgskolelag (NKF) og Informasjonskontor for kristen folkehøgskole (IKF). De 32 kristne folkehøgskolene er tilknyttet IKF, og...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Går fra NLM til Digni
– Det har vært en vanskelig avgjørelse å ta. Jeg har satt stor pris på lede NLMs ytremisjonsarbeid. Samtidig har jeg tenkt at det snart var tid for å gi seg etter åtte år i en slik lederstilling, sier Hjalmar...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Ny generalsekretær i Norsk Gideon
Fra 1. januar 2018 er Terje Fauske ny generalsekretær i Norsk Gideon. Han erstatter Tore Sandring som slutter etter 17 år i stillingen og nå går over i en annen stilling i organisasjonen. Dette melder Norsk Gideon...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Ny toppsjef i KA
Marit Halvorsen Hougsnæs er teolog og har arbeidet som prest i to perioder. Hun har jobbet tolv år i Kirkerådet og har vært tilknyttet KA siden 1998. I 2010 ble hun direktør i organisasjonens arbeidsgiveravdeling. –Arbeidslivet,...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
NMS Gjenbruk arrangerer Grønn Fredag
Den siste fredagen i november har de siste årene blitt mer og mer kjent som Black Friday, en tradisjon fra USA med fokus på elleville salg og rabatter. NMS Gjenbruk vil heller gjøre denne dagen grønn. – Den som...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
NMS bekymret for regnskapet
– Situasjonen er bekymringsfull, sier generalsekretær Jeffrey Huseby i en pressemelding. Regnskapstallene for årets åtte første måneder ble lagt fram på landsstyrets møte midt i oktober. Da var utgiftene litt høyere...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Erik Lunde ny styreleder i KIA
På Landsmøte i KIA 17. oktober ble Erik Lunde valgt som ny styreleder og Thea Elisabeth Haavet som nestleder. Geir Jørgen Bekkevoll ble takket etter to årsinnsats som styreleder. Erik Lunde er utdannet teolog med...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Kutter støtten til kristent lydbibliotek
Kristent Arbeid Blant Blinde og svaksynte (KABB) tilbyr kristen litteratur på lyd, og har opplevden sterk vekst i antall syns- og lesehemmede lånere det siste året. Regjeringen foreslår nå å kutte bevilgningen til...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Ny markeds- og kommunikasjonssjef i Strømmestiftelsen.
Etter at Kristine Storesletten Sødal tok over som generalsekretær i Strømmestiftelsen etter Øyvind Aadland i vår, har hennes tidligere stilling kun vært midlertidig fylt. Nå er Gase Handeland ansatt som ny markeds-...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .

 

Kristelig Pressekontor Storgt 10B, 0155 Oslo Tlf 48 17 42 39 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone