Farlig å la seg friste
Av Ivar Gjerdi, diakon og pensjonist, Normisjon 1. søndag i fastetiden, 1. mars, 2020 Prekentekst: Matteus 4,1-11 Jesus ble så av Ånden ført ut i ødemarken for å bli fristet av djevelen. Han fastet i førti dager...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Kjærlighet og faste
Av Nils-Petter Enstad, Frelsesarmeen Fastelavnssøndag, 23. februar, 2020 Prekentekst: 1 Kor 13,1-7 Om jeg taler med menneskers og englers tunger, men ikke har kjærlighet, da er jeg bare drønnende malm eller en klingende...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Røsten og gjestene fra himmelen
Av Nils-Petter Enstad, Frelsesarmeen Kristi forklarelsesdag, 16. februar, 2020 Prekentekst: Matteus 17,1-9 Seks dager senere tok Jesus med seg Peter, Jakob og hans bror Johannes og førte dem opp på et høyt fjell, hvor...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Såkornet og jordsmonnet
Av Nils-Petter Enstad, Frelsesarmeen Såmannssøndagen, 9. februar, 2020 Prekentekst: Lukas 8,4-15 «Mye folk strømmet nå til fra byene omkring. Da en stor mengde hadde samlet seg om ham, fortalte han en lignelse: «En...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Jesus har omsorg for hele mennesket
Av Nils-Petter Enstad, Frelsesarmeen 5. søndag i Åpenbaringstiden, 2. februar, 2020 Prekentekst: Markus 2,1-12 Noen dager senere kom Jesus igjen til Kapernaum, og det ble kjent at han var hjemme.Det samlet seg så mange...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Når Jesus spør
Av Ivar Gjerdi, diakon og pensjonist, Normisjon 4. søndag i Åpenbaringstiden, 26. januar, 2020 Prekentekst: Lukas 18, 35-43 Da Jesus nærmet seg Jeriko, satt en blind mann ved veien og tigget. Mannen hørte at det...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Jesu herlighet og guddomsmakt
Av diakon Ivar Gjerdi, diakon og pensjonist, Normisjon 3. søndag i Åpenbaringstiden, 19. januar, 2020 Prekentekst: Joh. 2,1-11 Den tredje dagen var det et bryllup i Kana i Galilea. Jesu mor var der. Også Jesus og...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Guds himmel åpnet seg
Av diakon Ivar Gjerdi, diakon og pensjonist, Normisjon 2. søndag i Åpenbaringstiden, 12. januar, 2020 Prekentekst: Matt. 3,13-17 Da kom Jesus fra Galilea til Johannes ved Jordan for å bli døpt av ham. Men Johannes...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Vismennene fra Østen
Av Ivar Gjerdi, diakon og pensjonist Kristi Åpenbaringssøndag, 5. januar, 2020 Prekentekst: Matt 2,1-12 LASTNEDANDAKTENPÅBOKMÅLOGNYNORSKHER Da Jesus var født i Betlehem i Judea, på den tiden Herodes var konge, kom noen...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .

 

Kristelig Pressekontor Holbergs plass 4, 0166 Oslo tlf 400 27 228 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone