Lundeneset-russen samla inn 623.000
Russen på den kristne skulen Lundeneset har tradisjon for å arrangera misjonsløp kvar oktober. Det er ikkje første gongen elevane samlar inn store beløp til innsamlingsprosjekta. — Me er svært godt nøgde med innsatsen...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Lagsleder talte til FN
På FNs møte som hadde tittelen «Sosiale, kulturelle og menneskerettslige spørsmål», talte Overskott om inkludering av minoriteter i Norge, og brukte mye av erfaringene fra Laget Interact, tidligere KIA Ung, sitt arbeid. –...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
1000 kristne barnesanger på Spotify
Superblink eies og drives av NLM Ung (tilknyttet Norsk Luthersk Misjonssamband) i samarbeid med Norea Mediemisjon og IMF Ung. – Jeg har tenkt på det lenge at det hadde vært fint om foreldrene kunne finne ei spilleliste...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Knivstukket elev tilbake på skolen
Den 17 år gamle jenta som ble knivstukket av en annen elev morgenen 12. desember på internatet til den kristne videregående skolen KVS Bygland er tilbake på skolen etter juleferien. – Hun ble utskrevet fra sykehuset...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Kulturpris til KRIK
Bjerkreim kommune sin kulturpris for 2016 ble på den årlige «Kulturdagen 1. søndag i advent», tildelt KRIK Bjerkreim. Av: KPK KRIK Bjerkreim har siden starten for 10 år siden arrangert 50 KRIK Cup` er, som samler...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Ny leder i ImF-Ung
LAST NED NOTISENI TEKSTFORMAT HER Andreas Evensen vil tiltre som ny daglig leder for ImF-Ung i januar eller februar melder Sambåndet.no. Han er for tiden barne- og ungdomsleder i ImF Midthordland. – Det er viktig...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
NLM bygger ny skole til 30 millioner
– Vi starter skolen allerede i august i leide lokaler. Så håper vi at en ny skole står klar til neste høst, forteller rektor Leif Kåre Kolnes ved Kristen videregående skole Haugalandet (KVH) til avisen Dagen. Nytt...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Bibelsang fra søndagsskolen
– Vi tror dette er en super måte å la bibelens ord bli en del av hverdag og fest for små og store, sier prosjektleder Karin Kvalvaag Manvik i en pressemelding. – Det er stort å oppleve barna synge «For så...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Medlemsrekord i KRIK
– Det er veldig gledelig at KRIK satte ny medlemsrekord i 2015 og at KRIK igjen er i vekst, forteller Generalsekretær i KRIK Erling Ekroll på organisasjonens hjemmesider. Med 14689 betalende KRIK-medlemmer...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .

 

Kristelig Pressekontor Holbergs plass 4, 0166 Oslo Tlf 938 74 525 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone