De døper muslimer hjemme i badekaret
Flere muslimer sies å ha blitt kristne de siste 15 åra enn de tusen foregående. «Anne» og «Anders» er utsendinger for Frikirken og har døpt noen av dem.
Les mer 19. juli
Føler seg trygge i «Lille Grimstad»
Under Liv & Vekst i fjor var det en leteaksjon etter et barn. Den endte på beste vis, ikke minst fordi beredskapen er på et høyt nivå.
Les mer 12. juli
Kritikk til britiske myndigheters trosfrihetsarbeid
En ny rapport konkluderer med at britiske utenriksmyndigheter kun delvis er gode i møte med forfulgte kristne. Sekularisering og armlengdes avstand preger arbeidet.
Les mer 08. juli
Menighet «gis tid» til å revurdere ledervalg
Baptistsamfunnet legger seg på dialoglinjen og kaster ikke ut menigheten som har valgt en lesbisk gift kvinne inn i sin ledelse.
Les mer 06. juli
Eldre mest skeptiske til religiøs humor
Kan man spøke med det hellige? Meningene om slikt er sterke, og provoserende religiøs humor kan få alvorlige følger. Men hva mener folk flest?
Les mer 06. juli
Søndagsskolen vil inkludere alle barn
Å tilrettelegge formidling for alle funksjonsnivå handler om hvem vi er og hva vi tror på, og å føle seg velkommen slik en er, mener søndagsskoleleder og far Sigbjørn Gilje Eikrem.
Les mer 05. juli
Hjelpte 1,8 millionar menneske i fjor
Konsekvensar av klimaendringar er blant årsakene til at hjelp trengst, ei årsak som ifølgje generalsekretæren i Kirkens Nødhjelp vart endå tydelegare i 2018.
Les mer 04. juli
Normisjon-økonomi kraftig forbedret
År med underskudd kan være snudd for Normisjon som ser muligheter for overskudd i årsregnskapet for 2019, selv om mye fortsatt er usikkert.
Les mer 02. juli
Ingen eksklusjonssak mot baptistmenighet
Baptistsamfunnet er splittet i spørsmålet om samlevende homofile i lederverv. Hovedstyret legger seg på en dialoglinje for å holde kirkesamfunnet samlet.
Les mer 02. juli
Forfatter gir Davidsen delvis rett
Lærebokforfatter Tommy Moum mener at Bjørn Are Davidsen treffer med sin kritikk av norske lærebøker, men ikke på alle punkter.
Les mer 26. juni
– Giroen gir fortsatt store gaveinntekter
Vipps og Facebook bidrar til å hanke inn stadig større pengebeløp til frivilligheten, men den som trodde giroblanketten var døden nær, må tenke om igjen.
Les mer 24. juni
Metodistkirken vil jobbe fram to syn
Årsmøtet i Metodistkirken i Norge vedtok lørdag formiddag å utrede en løsning der begge syn på ordinering og vigsel av homofile får rom.
Les mer 22. juni
– Norske lærebøker er uakseptabelt dårlige
Vi kan ikke være bekjent av hvordan kirken og den kristne tro framstilles i norske lærebøker, mener forfatter Bjørn Are Davidsen.
Les mer 21. juni
Metodistene skal debattere likekjønnet vigsel
På årsmøtet starter den offisielle debatten om hvorvidt Metodistkirken i Norge skal følge eller bryte med det internasjonale vedtaket om vielse og ordinasjon av homofile.
Les mer 20. juni
Ser seg nødt til å drive mer valgkamp
Med to andre lister til kirkevalget i de fleste bispedømmer ser nå nominasjonslistenes kandidater seg nødt til å drive en større valgkamp enn før.
Les mer 20. juni
Ny utstilling om Skjærgårds på Rockheim
Torsdag 20. juni åpnet en utstilling om Skjærgårdsgospel og Skjærgårds Music & Mission Festival i Rockheim galleri.
Les mer 20. juni
1 - 15 av 150

 

Kristelig Pressekontor Holbergs plass 4, 0166 Oslo Tlf 938 74 525 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone