Bruker slovakisk modell mot kirkelig forfall
Mange norske kirker er gamle hus som er blitt dårlig vedlikeholdt, men enkle grep kan forhindre at tårnene faller. Noen tusenlapper investert kan motvirke millionutgifter.
Les mer 12. aug.
Unge vil leve ut troen i praksis
Det viser en ny studie fra World Vision og Barna Group om verdiene til Millennials og Generasjon Z og deres forhold til trosspørsmål.
Les mer 12. aug.
Bekymra for situasjonen i Bolivia
Misjonsalliansen er nøydde å setja nokon av dei planlagde prosjekta sine på vent i eit land som er sterkt prega av koronaepidemi og politisk uro.
Les mer 10. aug.
Trump hevder Biden vil «såre Gud»
Den amerikanske presidenten Donald Trump påstår at motkandidaten i presidentvalget i høst, Joe Biden, er «imot Gud og imot våpen».
Les mer 10. aug.
NMS tar opp att støtta til den gassiske kyrkja
Etter fleire månader med stans i pengestøtte er forholdet mellom NMS og den gassisk-lutherske kyrkja (FLM) no igjen normalt.
Les mer 05. aug.
Ber om forbønn for Beirut
Stefanusalliansens partnere i Beirut ber om forbønn for alle som er rammet etter eksplosjonen i byen.
Les mer 05. aug.
Billy Graham-statue skal erstatte statue av rasist
Den avdøde evangelistens statue skal etter planen innlemmes i U.S. Capitol's Statuary Hall neste år og erstatte statuen av en hvit supremacist fra samme stat.
Les mer 05. aug.
Lærer ikke nok om evangelisering i menighetene
På Reach The City lærer kristne å dele evangeliet med fremmede på gata i Oslo. Dette er en type praktisk undervisning mange savner i sin lokale menighet.
Les mer 30. juli
Mener amerikansk kristenhet er formet av rasisme
Den amerikanske forskeren Robert Jones hevder i ny bok at rasistisk teologi er dypt integrert i DNAet til hvite kristne kirker i USA.
Les mer 28. juli
Organisasjoner i Tyskland krever prostitusjonsforbud
Sekulære og kristne organisasjoner ber sammen politikere forby sexkjøp og viser til den «nordiske modellen» for hvordan myndighetene bør beskytte utsatte kvinner.
Les mer 27. juli
Sommerstevne i all enkelhet
Småbarnsfamilien Åkre trekkes ikke mot store kristne stevner. De har funnet sitt feriested i Bygland der det er lav puls, god forkynnelse, turmuligheter og lett å få kontakt med alle.
Les mer 10. juli
Dagfinn gir gratis sommerdrømmer
Dagfinn Lund er fast leverandør av sommerlykke til barn som ikke hadde trodd de skulle få seg noen ferie på Sørlandet.
Les mer 09. juli
Furnes fikk bruk for sitt gamle fag
I 2008 da han tiltrådte, ante neppe Erik Furnes at det skulle komme så direkte til nytte i jobben som indremisjonsleder at han er utdannet dataingeniør.
Les mer 07. juli
Generalens app redder bibelcamp-sommeren  
Da nøden var størst, var hjelpen nærmest for Indremisjonsforbundet. Med en datakyndig generalsekretær kan de lose folk trygt inn i og ut av møter på bibelcampen i Lyngdal.
Les mer 07. juli
Middelalderforfatter med 40 års forsinkelse
Tor Bertel Løvgren er av predikantslekt. Selv om kristen tro er viktig i romantrilogien han snart har fullført, er han ingen forkynnende forfatter.
Les mer 07. juli
Få rike onkler, mange partnere på grasrota
Da tankesmien Skaperkraft ble startet, trodde Hermund Haaland det skulle ta et år å få 1.000 støttepartnere. Det tok nesten ti. Men det siste året har veksten vært formidabel
Les mer 02. juli
1 - 15 av 150

 

Kristelig Pressekontor Holbergs plass 4, 0166 Oslo tlf 938 74 525 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone