NRK-sjefen freder TV-gudstjenestene
Kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen har både gått på søndagsskolen og vært pilegrimsvandrer. Hun lover at NRK fortsatt skal sende gudstjenester på TV på søndager.
Les mer 28. nov.
Vil løfta fram barna sine stemmer
Rode Margrete Hegstad (29) er vald til ny styreleiar for Søndagsskolen Norge som går inn i ein ny fase etter år med mange endringar. – Det viktigaste me gjer er å løfta fram stemmene til barna, seier ho.
Les mer 25. nov.
Vil lage retreat for bedehusfolket
Indremisjonsforbundet i Rogaland har nå startet med årlige retreater på Ognatun Leirsted. – Vi ønsker særlig at bedehusfolket skal føle seg hjemme, sier de ansvarlige.
Les mer 24. nov.
– Sliter med å inkludere funksjonshemmede
Den norske kirke innrømmer at den har vansker med å sørge for universell utforming av kirkebygg og at det vil ta tid å oppnå inkludering av funksjonshemmede.
Les mer 23. nov.
KABB kritiserer kirken for mangel på likestilling
Det hjelper ikke med teleslynge når rullestolbrukere må bruke bakdøra og blinde og svaksynte ikke får hjelp når de kommer til kirka, mener KABBs styreleder.
Les mer 23. nov.
VM-stjerne sier Bibelen betyr mye for ham
Hvis Arsenal-kaptein Martin Ødegaard vil, kan han starte bibelgruppe sammen med lagkameraten Bukayo Saka. Begge har stått fram og fortalt om sin kristne tro.
Les mer 22. nov.
Danner møteplass for konservativt samlivssyn
En rekke konservative kristne aktører går i januar sammen om konferansen Disippel 2023 med «Disippelskap i en kjønnsnøytal tid» som tema.
Les mer 22. nov.
Gå Ut Senteret sliter med å finne ny rektor
Normisjon er ikke fornøyd med søkerlisten etter at stillingen som rektor ved Gå Ut Senteret i Trondheim ble lyst ut tidlig i mai. Nå er stillingen lyst ut på nytt.
Les mer 18. nov.
Nettavisen Verdinytt tar debatten hjem
Den ferske kristne nettavisen Verdinytt publiserer fra i dag på ny permanent nettside etter en midlertidig startfase, nå med kommentarfelt rett under artiklene.
Les mer 15. nov.
Ustoppelig salgssuksess, dramatisk bakteppe
Ove Eikje har solgt i tusenvis med sine beretninger om hvordan andre møtte Gud. I den nye utgaven av Da Gud grep inn er også et drama fra hans egen oppvekst tatt med.
Les mer 11. nov.
VID overtek Frelsesarmeen sitt arkiv
Over 130 år med diakonihistorie blir flytta til Stavanger og blir meir tilgjengeleg for folk flest når Misjons- og diakoniarkivet ved VID overtek arkivet til Frelsesarmeen.
Les mer 07. nov.
«Helga natt» gjennom 175 år
I desember i år er det 175 år siden den franske originalen til «O, Helga natt» ble skrevet og framført for første gang.
Les mer 02. nov.
Juleheftene i våre hjerter
Tradisjonen med julehefter er over 200 år gammel i Norge og mange av dem har hatt et kristelig innhold.
Les mer 02. nov.
– Gatefotballen har betydd alt!
Sareptaprisen 2022 går til Frelsesarmeens Gatefotball - et lavterskeltilbud for hjemløse, rusavhengige, tidligere innsatte og andre sårbare grupper.
Les mer 01. nov.
– Gi Jesus Videre er en utrustningsarena
I en tid med krig og korona trenger ungdom håp og framtidstro, mener ledelsen for Gi Jesus Videre som vil være et sted der barne- og ungdomsledere blir utrustet.
Les mer 30. okt.
Unge bygger teologien sin på lovsangstekster
Lovsangstekster betyr mer enn bibelvers og forkynnelse når kristen ungdom former sin teologi, viser tall fra både Norge og Sverige. Det skaper uro blant kristenledere.
Les mer 29. okt.
1 - 15 av 150

 

Kristelig Pressekontor St. Olavs gate 24, 0166 Oslo tlf 938 74 525 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone