Vil hjelpa foreldre å læra barna nettvett
Fire kristne organisasjonar har gått saman om ein ressurs som skal hjelpa foreldre å rettleia barna på nett i ulike fasar av livet.
Les mer 29. sep.
Frelsesarmeens nye sporhund
På Frelsesarmeens ettersøkelseskontor hjelper Kenneth Juel Stavik folk med å finne personer og gjenopprette brutte relasjoner. – Det handler om nestekjærlighet.
Les mer 29. sep.
Visjonær misjonær med forretningsteft
Kjetil Vestel Haga vokste opp med bedehuskulturens lyse sider. Han elsker sjøen og er kaptein på egen båt. Nå skal sørlendingen navigere Normisjon-skuta.
Les mer 28. sep.
Sjøholt-prosjektet blir mange millioner større
Arbeidet med å klargjøre Sjøholt folkehøgskole til å ta imot de første elevene er i gang igjen etter en lengre pause. I mellomtiden har prosjektet vokst med mange millioner.
Les mer 25. sep.
Eksklusjonsforslag mot baptistmenighet trekkes
Baptistsamfunnets landsmøte kommer ikke til å stemme over om Bærum baptistmenighet skal ekskluderes, selv om det forelå et forslag om dette.
Les mer 22. sep.
Ansgar-utbyggingen i mål i desember
Årets julegave til studenter, bibelskoleelever og ansatte ved Ansgarskolen blir et ferdig utvidet og modernisert studiested. Forandringene er allerede store og synlige.
Les mer 21. sep.
Tek opp pakistansk blasfemi-dødsdom i Stortinget
I eit skriftleg spørsmål til utanriksministeren spør KrFs Geir Sigbjørn Toskedal kva Noreg kan gjera overfor Pakistan for å fremma trusfridom.
Les mer 17. sep.
I tjeneste for Gud og folk
De nye øverste lederne av Frelsesarmeen ønsker å følge Guds kall. De fremhever gode medarbeidere og grasrota i organisasjonen og håper de snart får møtt flere av dem.
Les mer 17. sep.
Ein talsmann for det skrøpelege
Etter 60 år som forkynnar, over 40 av dei i eteren, skal Geir Gundersen i haust halde den siste radioandakta si. Det markerer han med å gje ut bok.
Les mer 15. sep.
Laget lanserer nettside for fagsjekk
Nettsiden skal støtte kritisk tenkning i møte med myter, feil og forvirrende fremstillinger av blant annet tro og vitenskap i læremidler og populærvitenskap.
Les mer 14. sep.
– En oversett oversetter og salmedikter
Salmedikteren og oversetteren Elevine Heede er både glemt og oversett, mener Nils-Petter Enstad. Nå gir han ut bok om henne i forbindelse med hennes 200-årsdag.
Les mer 11. sep.
– Dagens ungdom er fremmedkulturelle
Voksne kristne må bli flinkere til å fortelle om sine flauser og sin egen skam til ungdom, mener UIO-leder Ann-Helen Sperrud.
Les mer 09. sep.
NLA vil bygga Noregs smartaste studiebygg
Når NLA skal flytta inn i NRKs tidlegare lokale i Bergen i 2023 er målet at det skal vera i eit av Noregs smartaste og mest heildigitale bygg.
Les mer 09. sep.
Animerte bibelfilmer kommer på norsk
De etterspurte video-snuttene fra The Bible Project er sett av millioner. Nå kommer de på norsk. Med det går noe som har vært en drøm for mange i lang tid, i oppfyllelse.
Les mer 08. sep.
Kritisk for flere av de kristne bokhandlene
2019 var utfordrende for flere kristne bokhandlere. Koronaåret 2020 har dyttet noen av dem mot stupet. Bransjens flaggskip ligger tungt i sjøen. Nå trengs det en god høst.
Les mer 07. sep.
To fåmælte kandidater til baptistenes toppverv
Baptistsamfunnets valgkomite vektlegger viktigheten av å ha to kandidater til ledervervet i hovedstyret, men vil ikke si hva som skiller dem. Det vil heller ikke kandidatene selv.
Les mer 02. sep.
1 - 15 av 150

 

Kristelig Pressekontor Holbergs plass 4, 0166 Oslo tlf 938 74 525 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone