Denne sangboka var et tabu i Pinsebevegelsen
Sangboka ble tidlig populær i brede lag, men i noen pinsemenigheter var det så tabu å vise at de brukte den, at omslaget ble dekket til med gråpapir.
Les mer 11. juli
Oasestevnet satser på miljøvennlig overnatting
Denne sommeren skal deltakerne på Oase helst bo i gangavstand til stevnehallen og sette igjen et så svakt miljøavtrykk som mulig.
Les mer 10. juli
Blå Kors må gi avslag  til tusenvis av barn
Mange barn går sommeren i møte med sorg. Av de 3.000 som ville være med på Blå Kors-leir i ferien, fikk de fleste et nei.
Les mer 05. juli
Bibel- og bobiljubel  ved svenskegrensa
Fødselen var trang for misjonssenteret som mot flere odds er blitt en institusjon og et must for mange mennesker, ikke minst for tre begeistrede generasjoner Johansen.
Les mer 03. juli
Misjonsalliansen og Krik i skandinavisk trespann
De vil hjelpe fattige barn med gode fritidstilbud. Etter utfordringer tidligere går nå gamle partnere sammen i et tverrskandinavisk samarbeid. – Utrolig gøy, sier generalsekretær.
Les mer 28. juni
– Krevende å grave i min vanskelige fortid
Hun skriver om kjønnsforvirring, selvmordsforsøk, livet som lesbisk og veien ut. – Jeg opplever det som Guds kall å formidle det jeg har sett og erfart, sier Karen Graaten.
Les mer 25. juni
Kom som metodist, drar som pinsevenn
Under Metodistkirkens årskonferanse i helgen er to menigheter offisielt utmeldt. En av dem har til nå vært verdens nordligste metodistforsamling.
Les mer 22. juni
4.000 kilometer i bil for å markere lagsjubileum
De har kjørt i bobil fra Oslo til Alta og helt ned til Fredrikstad igjen med mange innlagte stopp. På veien har de samlet inn 700.000 kroner, som de håper skal vokse til 1 million.
Les mer 20. juni
Misjonsalliansen flytter etter salg av bygård
Misjonsalliansen forlater i disse dager eiendommen de solgte i vinter. Det er nå klart hvor de skal holde til de nærmeste årene.
Les mer 19. juni
Selger eiendommer for flere millioner og flytter
Organisasjonen selger eiendommer for millioner av kroner og flytter fra Askim til Oslo. Samtidig legges driften om, og tre ansatte mister jobben.
Les mer 13. juni
Bønneleder etterlyser handling fra kristne
Alle områder i samfunnet trenger flere åndsfylte og kreative kristne som skaper, mener den bokaktuelle bønnelederen og KrFeren Jon Steinar Kjøllesdal.
Les mer 11. juni
Her er styrelederen som flyr motstrøms
Mens mange snakker om flyskam, går denne kristne organisasjonen motsatt vei. – For oss er det en skam om vi ikke flyr.
Les mer 06. juni
Far kritiserer kirken for manglende inkludering
Tor Ivar Torgauten trodde kirken han var prest i, var åpen for alle. Da han fikk en datter med Downs, oppdaget han noe annet.
Les mer 03. juni
pTro slår seg sammen med Radio Nordvest
Ved månedsskiftet slår de to kristne radiokanalene pTro og Radio Nordvest seg sammen. pTro ser dette som et steg på veien til å bli en riksdekkende radiostasjon.
Les mer 29. mai
Redaktørveteranen vil ha humordugnad
Torbjørn Greipsland (82) har redigert tre humorbøker. Nå vil han lage en fjerde, og da trenger han bidrag fra hele kristenlandskapet. Det vil han bruke Facebook til.
Les mer 28. mai
Fulgte i sporene etter jødiske flyktninger
Snart 80 år etter krigen har norske Israel-venner gått i fotsporene til jøder som flyktet til Sverige. – Dette er viktig for oss, sier misjonsleder.
Les mer 24. mai
1 - 15 av 150

 

Kristelig Pressekontor St. Olavs gate 24, 0166 Oslo tlf 400 27 228 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone