Ser på musikken som et kall fra Gud
– Mitt mål i livet er å gjøre noe for Gud. Inntil han sier stop kommer jeg til å fortsette, sier artisten Dolly Parton som snart er aktuell med en ny serie på Netflix.
Les mer 15. nov.
Frykter at få kristne blir værende i Irak
Forfølgelse og diskriminering fører til at færre og færre kristne opprettholder håpet om en fremtid i regionen, forteller «Hannah» som har jobbet i området i over 15 år.
Les mer 15. nov.
Regjeringa reverserer kutt til studieforbund
– Ein viktig siger, seier dagleg leiar i K-Stud om at regjeringa reverserer forslaget om kutt på 10 millionar i løyvinga til studieforbunda.
Les mer 14. nov.
– Rettferdighet er ikke bare etikk, men også teologi
Konservative kristne har en tendens til å være mer opptatt av å frelse sjeler enn å delta i samfunnet, mener Ken Wytsma, grunnleggeren av Rettferdskonferansen.
Les mer 12. nov.
Kirkene har fått veileder for ulykker og terror
Kirken er vant med å stille opp når katastrofer rammer andre, men har ikke vært godt forberedt på kriser i eget hus. Det blir det nå gjort noe med.
Les mer 11. nov.
Samarbeider om nytt opplegg for tweens
– Vi hadde ikke fått til å lage et så godt opplegg hver for oss, sier lederne i de tre organisasjonene som nå sammen lanserer trosopplæringsopplegget Aldri alene.
Les mer 08. nov.
Filippinenes gode Fe er barnas advokat
De fleste rystes av å lese bare én historie om seksuelle overgrep mot barn. Fe Foronda hører slike historier daglig og kjenner mange barn som har opplevd slikt.
Les mer 07. nov.
November for forfulgte kvinner
Kristne over hele verden markerer i november sin støtte til kirker og mennesker som forfølges for sin tro. I Norge settes søkelyset i år særlig på kvinner.
Les mer 07. nov.
Bruker Snapchat til trosopplæring
Snapkontoen Bibelguide i Torshov og Lilleborg menighet er årets vinner av Trosopplæringsprisen.
Les mer 06. nov.
Stort flertall støtter KRIK-styrets vedtak
Det varslede «bikkjeslagsmålet» ble det ikke noe av, men engasjementet var stort da KRIKs generalforsamling lørdag vedtok å støtte landsstyrets omstridte samlivsvedtak.
Les mer 02. nov.
– Dagens frivillighet krever en annen type organisering
I møte med en ny type frivillighet ønsker Søndagsskolen Norge å samle administrasjon i ett sentralt ledd og frigjøre tid for lokale ansatte.
Les mer 31. okt.
NLM hedres som skoleeier
Norsk Luthersk Misjonssamband er tildelt Friskoleprisen 2019 fra Kristne Friskolers Forbund for sitt engasjement som skoleeier.
Les mer 30. okt.
Annetts jul er ikke helt som alle andres
På julaften er ikke Annett Berntsberg Eck hjemme med familien rundt seg. I stedet er hun på Alternativ Jul og skaper høytid for Oslos utslåtte.  – Dette er selve jula for meg, sier hun.
Les mer 30. okt.
– Viktig å tematisere korrupsjon
På Stavanger Mission Conference ønsker NMS å sette korrupsjon høyt på dagsorden både ute hos sine samarbeidspartnere og her hjemme.
Les mer 28. okt.
Nytt MAF-fly skal spre håp i Sør-Sudan
Mission Aviation Fellowship er på vingene for menneskeverdet med en blanklakkert nyinnkjøpt Cessna som snart hjelpe sultende og krigstrette i Sør-Sudan.
Les mer 23. okt.
ImF og NLM kan bli felles trussamfunn
Nye vedtak i både ImF-styret og hovudstyret i NLM peikar i retning av ei samanslåing av dei respektive trussamfunna til organisasjonane, dersom generalforsamlingane er samde.
Les mer 23. okt.
1 - 15 av 150

 

Kristelig Pressekontor Holbergs plass 4, 0166 Oslo Tlf 938 74 525 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone