Søndagsskolen lager podcast
Gjennom adventstiden skal Søndagsskolens Gulliver minne barn på at selv om mye er annerledes denne julen er Jesus og julefortellingen den samme.
Les mer 26. nov.
Får millioner for å videreutvikle kurs om trosfrihet
Stefanusalliansen har fått 2,2 millioner kroner gjennom Church of England for å videreutvikle kurs i trosfrihet for parlamentarikere og religiøse ledere i minst åtte land i Afrika og Asia.
Les mer 23. nov.
Mange misjonærer har reist ut igjen
Misjonssambandet regner ikke med noen normaltilstand for sine misjonærer før høsten 2021, men etter flere måneder hjemme har mange reist ut igjen.
Les mer 18. nov.
Misjonssambandet øyner større overskudd
Da virusalarmen gikk i vår, hentet Misjonssambandet hjem mange misjonærer. Nå sendes stadig flere av dem ut igjen samtidig som inntektsbildet ser mer lovende ut enn fryktet.
Les mer 18. nov.
Ber om likebehandling for statlige midler til hybelhus
Mens to tilsvarende friskoler får 46,5 millioner i internattilskudd som sosialmedisinsk oppfølging, får de kristne friskolene Hauge og Østerbo ingenting.
Les mer 16. nov.
Ber om forbønn for Portugals næringsliv
Evangelikal leder i Portugal er bekymret for landets innbyggere og ber om forbønn for den vanskelige økonomiske situasjonen mange etter hvert befinner seg i.
Les mer 13. nov.
Bedehus-Norge bygger for mange millioner
Flere nye norske bedehus vil etter planen reise seg i løpet av neste år. Over 100 millioner kroner investeres bare under Indremisjonsforbundets paraply.
Les mer 12. nov.
Kristne menigheter lite opptatt av etisk handel
Pris og kvalitet betyr mest når kristne menigheter og kirkesamfunn gjør innkjøp, men de er åpne for å vektlegge etikk og miljø mer og etterlyser bedre informasjon.
Les mer 06. nov.
Føbe Elise Edvardsen får MELT kickstart-stipend
Pastoren og artisten får 50 000 kroner for å videreutvikle sin ide om en podcast for barn med dramatisering av fortellinger fra Bibelen, samtaler med barn og musikk.
Les mer 05. nov.
Forteller 18 historier om omvendelse i ny bok
En møtte en lysende skikkelse på et fly. En leste seg til tro i en andaktsbok. En annen fant Jesus gjennom et nytestamente. Ove Eikje har skrevet om dem alle i sin nye bok.
Les mer 04. nov.
Vil hjelpe med å bryte ut av syndemønstre
Skriftemålet og omvendelsen har tapt for coaching og mestringsteknikker blant norske kristne, mener forsamlingslederen som lanserer kurs for å hjelpe troende ut i frihet.
Les mer 03. nov.
– Ikke bare bibelnerder på Bare Bibel
Studentene som skal gå gjennom hele Bibelen på ett år på Gå Ut Senteret drives av høy motivasjon, men ikke alle er bibelnerder, forteller de.
Les mer 03. nov.
Baptistene kastet hovedstyrelederen
Hovedstyreleder Jon Vestøl fikk ikke fornyet tillit på Baptistsamfunnets landsmøte. Han blir erstattet av Sissel-Merete Uv Berg.
Les mer 01. nov.
Baptistene bekrefter konservativt samlivssyn
Et stort flertall i baptistlandsmøtet ser på «det livslange ekteskapet mellom mann og kvinne som den bibelske samlivsformen».
Les mer 31. okt.
Bjørn Bjørnø valgt som baptistenes nye general
Bjørn Bjørnø ble fredag ettermiddag valgt som ny generalsekretær i Det Norske Baptistsamfunn. Til landsmøtet flagget han et konservativt syn på samliv.
Les mer 30. okt.
Baptistlandsmøte med «uvanlig spenning»
Hovedstyreleder Jon Vestøl i Baptistsamfunnet manet til enhet ved innledningen til Landsmøtet på Gardermoen. Det ligger det kanskje ikke an til.
Les mer 30. okt.
1 - 15 av 150

 

Kristelig Pressekontor Holbergs plass 4, 0166 Oslo tlf 938 74 525 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone