Vatikan-delegasjon til Aleppo
Vatikanet offentliggjorde tirsdag at en gruppe bestående av monsignor Giampietro Dal Toso, kardinal Mario Zenari og monsignor Thomas Habib besøkte Aleppo fra 18. – 23. januar, melder Catholic Herald. Delegasjonen møtte...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Mindre norsk støtte til Haydom
LAST NED NOTISEN I TEKSTFORMAT HER Norad og Utenriksdepartementet (UD) begynt å trappe ned støtten med to millioner kroner årlig til sykehuset som ble opprettet av NLM-misjonærer i 1955, skriver Utsyn. Til nå er...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Major bedt om å fjerne Bibelen
Den sekularistiske organisasjonen The Military Religious Freedom Foundation (MRFF) anklaget major Steve Lewis for å bryte med det amerikanske luftforsvarets regler ved å ha den åpne Bibelen på pulten sin og krevde en...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Kristen aktivist dømt i Kina
Dette er den fjerde slike saken på fire dager, melder den svenske avisen Dagen. Ifølge retten i Tianjin, som tok opp Gou Hongguos sak fredag, hadde den kristne mannen vært i utlandet for å få opplæring i «å...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Clinton lytter til kristne stemmer
Hillary Clintons rådgivere og støttespillere møtte nylig evangelikalske og katolske toppledere i Washington til "lytteøkter" for å diskutere politikk for den demokratiske presidentkandidaten, skriver Christian Today. Lytteøktene...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Skal «bombe» IS med bibler
UPPSALA, SVERIGE: Livets Ord skal, sammen med en annen misjonsorganisasjon, gjennomføre en aksjon der millitærdroner slipper ned elektroniske enheter som inneholder bibelen på arabisk over IS-kontrollerte områder, skriver...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Tim LaHaye er død
LaHaye, som ble 90 år gammel, er mest kjent for å ha vært medforfatter til romanserien Latt tilbake (Left behind) sammen med Jerry B. Jenkins. Bokserien har solgt over 62 millioner bøker og handler om dem som blir...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Sjømannskirken i New Orleans legges ned
– Det er smertefullt å legge ned en kirke. Men nå er tiden kommet for at dette kapittelet skal avsluttes. Det er ikke lenger et brukergrunnlag for at kirken fortsatt skal holdes åpen, sier utenlandssjef Jan Tommy...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Åpner ny sjømannskirke på Mallorca
Sjømannskirken, som har vært etablert på øyasiden 1987, har flyttet fra strandpromenaden i Magaluf til nye og større lokaler i Palma Nova/Son Caliu nærmere Palma. Her er det flere...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .

 

Kristelig Pressekontor Storgt 10B, 0155 Oslo Tlf 48 17 42 39 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone