43,2 ekstra millioner til Strømmestiftelsen
LAST NED NOTISEN I TEKSTFORMAT HER Strømmestiftelsen har mottatt en ekstrabevilgning fra Norad på 43,2 millioner kroner til Speed School, i Vest Afrika. Det forteller organisasjonen på sine nettsider. Pengene skal...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Første kvinnelige toppleder i Strømmestiftelsen
– Jeg er ydmyk og takknemlig for å ha blitt betrodd denne viktige oppgaven, og går til jobben med et stort engasjement, sier den nybakte generalsekretæren i en pressemelding. Sødal er fra Kristiansand og har vært...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Helge Simonnes ny styreleder i Misjonsalliansen
Under Misjonsalliansens landsrådsmøte i Oslo lørdag 10. juli ble Helge Simonnes (61) valgt til ny styreleder i organisasjonen. Simonnes var i 25 år sjefredaktør i Vårt Land og konsernsjef i Mentor Medier. Han har...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Lanserer egen Bibel-tegneseriebok
Trosopplæringen i Nidaros bispedømme har plukket ut et knippe bibelfortellinger som kjernetekster. De presenteres nå i tegneserieformat, spesialplukket og - designet for barn og unge i Nidaros - i boka «Skatter fra...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Kristent forlag med stort underskudd
Lunde forlag gikk med 793.000 kroner i underskudd i 2016, melder avisen Dagen. – Det er stusselig og trist. Vi er leie oss for det, sier daglig lederTom Teien til avisen. Etter Vivo-kjedens konkurs har han lenge...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Friskole må kutte grunnet sviktende elevtall
Det er sviktende elevantall kombinert med en fra før anstrengt økonomi som gjør at den ImF-eide videregående skolen i Setesdal må redusere aktiviteten, skriver Sambåndet.no – Vi sendte ut om lag 140 tilbudsbrev,...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Ingen kvinner vil ha lederverv i NMS
– Det stemmer at ingen kvinner har vært villige til å stå på valg som ny landsstyreleder, sier generalsekretær Jeffrey Huseby. Han vet ikke hva som er årsaken, men beklager at ingen kvinner denne gangen har sett...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Nesten dobbelt så mye samisk i gudstjenester
LAST NED NOTISEN I TEKSTFORMAT HER Det er årsrapporten for de sentralkirkelige rådene i Den norske kirke som viser at samiske språk oftere blir brukt i gudstjenestelivet de siste årene. Menigheter i Den norske kirke...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Ny rektor på Tomb
LAST NED NOTISEN I TEKSTFORMAT HER Morten Thomassen er 42 år og kommer fra Vennesla. Han har vært lærer på Tomb siden 2006, og har de siste årene vært inspektør. Han blir rektor fra august 2017. – Jeg ønsker...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .

 

Kristelig Pressekontor Storgt 10B, 0155 Oslo Tlf 48 17 42 39 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone