ImF-sjef fortsatt med i Graham-kampanje
LAST NED NOTISEN I TEKSTFORMAT HER Sambåndet melder at generalsekretær Erik Furnes i Indremisjonsforbundet (ImF) ikke følger flere kristenledere og politikere som har trukket seg fra Franklin Grahams planlagte evangeliseringskampanje...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Ny rektor på Alta Folkehøgskole
LAST NED NOTISEN I TEKSTFORMAT HER Alta folkehøgskole, som skiftet navn fra Øytun like før jul, har ansatt Henning Iversen som ny rektor ved skolen. Iversen kommer fra jobb som lærer i idrett og friluftsliv ved...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Bibelverset tilbake på Vårt Lands forside
– Med et sitat fra Bibelen på forsiden signaliserer vi at identiteten vår springer ut av et kristent grunnlag, sier sjefredaktør Åshild Mathisen. Det daglige bibelordet ble flyttet fra forsiden til baksiden da Vårt...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Dagen kutter stillinger
LAST NED NOTISEN I TEKSTFORMAT HER – Det er riktig at det må kuttes stillinger. Vi ser på hele virksomheten og det vil bli kuttet i ulike deler, men dessverre også journaliststillinger. Vi håper i det lengste...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Norges eldste kristne blad bytter navn
LAST NED NOTISEN I TEKSTFORMAT HER Bladet «Misjonsblad for Israel» som ble etablert i 1827 og ifølge Den norske Israelsmisjon (DNI) er det eldste kristne bladet i Norge endrer fra 2017 navn til «Først». Dette...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Rekordoppslutning på fellesmøter
Oppmøtet på Fellesmøtene i Kristiansand, som startet tirsdag, er rekord i nyere tid, melder Fædrelandsvennen. – Veldig flott. Vi ønsker å stå sammen om det viktigste. I Kristiansand har vi aldri vært i tvil om...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Ingvald André (31) ny rektor ved Fjellheim
Kårbø har vært lærer vedFjellheim bibelskolesiden 2010, og høsten 2015 vikarierte han som rektor, skriver Utsyn. Den nye rektoren forteller at det var flere som oppfordret ham til å søke på den utlyste stillingen. –...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Ny avtale skal levere teletjenester for kristen-Norge
Den nye avtalen er inngått med leverandørn av teletjenester Get TDC, og er tilgjengelig for alle kirkesamfunn, organisasjoner og institusjoner, inkludert hele Den norske Kirke. Et moderat anslag for avtalen er på...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Hun skal styre Laget
LAST NED NOTISEN I TEKSTFORMAT HER Norges Kristelige Student- og Skoleungdomslag (Laget) sin nye øverste leder, Therese Thelle, har lang fartstid i organisasjonen. Hun startet i Laget som 13-åring og har hatt styreverv...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .

 

Kristelig Pressekontor Storgt 10B, 0155 Oslo Tlf 48 17 42 39 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone