Kristent forlag med stort underskudd
Lunde forlag gikk med 793.000 kroner i underskudd i 2016, melder avisen Dagen. – Det er stusselig og trist. Vi er leie oss for det, sier daglig lederTom Teien til avisen. Etter Vivo-kjedens konkurs har han lenge...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Friskole må kutte grunnet sviktende elevtall
Det er sviktende elevantall kombinert med en fra før anstrengt økonomi som gjør at den ImF-eide videregående skolen i Setesdal må redusere aktiviteten, skriver Sambåndet.no – Vi sendte ut om lag 140 tilbudsbrev,...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Ingen kvinner vil ha lederverv i NMS
– Det stemmer at ingen kvinner har vært villige til å stå på valg som ny landsstyreleder, sier generalsekretær Jeffrey Huseby. Han vet ikke hva som er årsaken, men beklager at ingen kvinner denne gangen har sett...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Nesten dobbelt så mye samisk i gudstjenester
LAST NED NOTISEN I TEKSTFORMAT HER Det er årsrapporten for de sentralkirkelige rådene i Den norske kirke som viser at samiske språk oftere blir brukt i gudstjenestelivet de siste årene. Menigheter i Den norske kirke...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Ny rektor på Tomb
LAST NED NOTISEN I TEKSTFORMAT HER Morten Thomassen er 42 år og kommer fra Vennesla. Han har vært lærer på Tomb siden 2006, og har de siste årene vært inspektør. Han blir rektor fra august 2017. – Jeg ønsker...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Ny økonomidirektør i Blå Kors
Martin Hovden kommer fra Aller Media AS der han har vært ansatt siden 2002. Han var forretningsutvikler i Aller-konsernet fra 2002 til 2007 og direktør for forretningsutvikling fra 2007 til 2009. Fra 2009 og til...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Skyhøye honorarer til kristne talere
Når den kristne konferansen Revival Alliance holdes på Oslofjord konferansesenter til høsten, vil ekteparet John og Carol Arnott fra Catch The Fire-kirken, samt predikanten Bill Johnson, ha en eller to taler hver. For...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Fortsatt økning for kristne gjenbruksbutikker
Misjonsorganisasjoner som driver med brukthandel har vind i seilene for tiden og omsetningen øker for hvert år. – I januar 2017 hadde vi 50% økning i omsetningen i forhold til i fjor. Dette er veldig gledelige...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Ivar Braut vigslet i domkirken
I prekenen gjordebiskopen det han har sagt vil være det viktigste for han: Å peke på Jesus, skriver kirken.no – Gullkorsetdu har fått rundt halsen, skal minnedeg om hva som er sentrum idin gjerning:Å formidle det...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .

 

Kristelig Pressekontor Storgt 10B, 0155 Oslo Tlf 48 17 42 39 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone