Fortsatt økning for kristne gjenbruksbutikker
Misjonsorganisasjoner som driver med brukthandel har vind i seilene for tiden og omsetningen øker for hvert år. – I januar 2017 hadde vi 50% økning i omsetningen i forhold til i fjor. Dette er veldig gledelige...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Ivar Braut vigslet i domkirken
I prekenen gjordebiskopen det han har sagt vil være det viktigste for han: Å peke på Jesus, skriver kirken.no – Gullkorsetdu har fått rundt halsen, skal minnedeg om hva som er sentrum idin gjerning:Å formidle det...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Danielsen (38) ny rektor på Danielsen
Danielsen har jobbet som inspektør og lører på skolen siden 2006, og er i ferd med å fullføre en mastergrad i pedagogisk ledelse ved NLA Høgskolen i Bergen. − Jeg vil være med på å lage en god kristen skole...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Nok et rekordår for folkehøgskolene
LAST NED NOTISEN I TEKSTFORMAT HER Per 1.mars er det allerede over 4700 elever som har takket ja til en plass på folkehøgskole neste høst. Det er nesten 4 prosent flere enn på samme tidspunkt i fjor, som da...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Kronprinsessen åpner ny gjenbruksbutikk
– Vi er svært glade for at Kronprinsesse Mette- Marit vil bli med på åpningen, sier daglig leder forGalleri Normisjoner Lillian Dombestein. Butikken skal på sine 100 kvadrat selge klær, sko og tilbehør til barn,...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Stortings-nei til tredje kjønn
LAST NED NOTISEN I TEKSTFORMAT HER Avisen Dagen skriver at både Høyre, Frp og KrF går mot alle punktene i Arbeiderpartiets forslag til ny handlingsplan for LHBTI-feltet. LHBTI står for lesbiske, homofile, bifile,...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Økte gaveinntekter
LAST NED NOTISEN I TEKSTFORMAT HER Tall avisen Dagen har hentet inn fra 14 aktører i Kristen-Norge viser totalt 724 millioner kroner samlet inn i fjor. Det er 3,2 prosent mer enn året før. – Det er interessant...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Dagen-sjef går til Mercy Ships
Mercy Ships utvider staben som en del av organisasjonens vekststrategi, og ansetter Øystein Samnøen som ny innsamlingsleder. Øystein Samnøen går fra rollen som opplagssjef i Dagen til den nyopprettede stillingen i Mercy...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
ImF-sjef fortsatt med i Graham-kampanje
LAST NED NOTISEN I TEKSTFORMAT HER Sambåndet melder at generalsekretær Erik Furnes i Indremisjonsforbundet (ImF) ikke følger flere kristenledere og politikere som har trukket seg fra Franklin Grahams planlagte evangeliseringskampanje...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .

 

Kristelig Pressekontor Storgt 10B, 0155 Oslo Tlf 48 17 42 39 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone