Ny toppsjef i KA
Marit Halvorsen Hougsnæs er teolog og har arbeidet som prest i to perioder. Hun har jobbet tolv år i Kirkerådet og har vært tilknyttet KA siden 1998. I 2010 ble hun direktør i organisasjonens arbeidsgiveravdeling. –Arbeidslivet,...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
NMS Gjenbruk arrangerer Grønn Fredag
Den siste fredagen i november har de siste årene blitt mer og mer kjent som Black Friday, en tradisjon fra USA med fokus på elleville salg og rabatter. NMS Gjenbruk vil heller gjøre denne dagen grønn. – Den som...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
NMS bekymret for regnskapet
– Situasjonen er bekymringsfull, sier generalsekretær Jeffrey Huseby i en pressemelding. Regnskapstallene for årets åtte første måneder ble lagt fram på landsstyrets møte midt i oktober. Da var utgiftene litt høyere...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Erik Lunde ny styreleder i KIA
På Landsmøte i KIA 17. oktober ble Erik Lunde valgt som ny styreleder og Thea Elisabeth Haavet som nestleder. Geir Jørgen Bekkevoll ble takket etter to årsinnsats som styreleder. Erik Lunde er utdannet teolog med...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Kutter støtten til kristent lydbibliotek
Kristent Arbeid Blant Blinde og svaksynte (KABB) tilbyr kristen litteratur på lyd, og har opplevden sterk vekst i antall syns- og lesehemmede lånere det siste året. Regjeringen foreslår nå å kutte bevilgningen til...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Ny markeds- og kommunikasjonssjef i Strømmestiftelsen.
Etter at Kristine Storesletten Sødal tok over som generalsekretær i Strømmestiftelsen etter Øyvind Aadland i vår, har hennes tidligere stilling kun vært midlertidig fylt. Nå er Gase Handeland ansatt som ny markeds-...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Tor B. Jørgensen inn i Kristne Arbeideres styre
Landsmøtet i Kristne Arbeidere ble holdt i Oslo fredag 29. og lørdag 30. oktober. Her ble tidligere biskop i Sør-Hålogaland bispedømme, Tor B. Jørgensen, valgt inn som styremedlem i sentralstyret. Landsmøtet vedtok...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Hederspris til leder av Radio Filadelfia
Prisen ble overrakt til Tveit den 9. september i forbindelse med Kristent Radioforums radiokonferanse i Oslo. Margrethe Tveit (46) har bakgrunn fra Mediehøyskolen på Gimlekollen. I dag er hun daglig leder av Radio...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Normisjon åpner sin tiende gjenbruksbutikk
LAST NED NOTISEN PÅ BOKMÅL OG NYNORSK HER Bruktbutikken Galleri Normisjon Ål, som fredag 25.august åpner i ledige lokale i Evjens Minne på Øvre Torg på Ål i Hallingdal, er den tiende i rekken av Galleri Normisjon...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .

 

Kristelig Pressekontor Storgt 10B, 0155 Oslo Tlf 48 17 42 39 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone