Erik Lunde ny styreleder i KIA
På Landsmøte i KIA 17. oktober ble Erik Lunde valgt som ny styreleder og Thea Elisabeth Haavet som nestleder. Geir Jørgen Bekkevoll ble takket etter to årsinnsats som styreleder. Erik Lunde er utdannet teolog med...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Kutter støtten til kristent lydbibliotek
Kristent Arbeid Blant Blinde og svaksynte (KABB) tilbyr kristen litteratur på lyd, og har opplevden sterk vekst i antall syns- og lesehemmede lånere det siste året. Regjeringen foreslår nå å kutte bevilgningen til...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Ny markeds- og kommunikasjonssjef i Strømmestiftelsen.
Etter at Kristine Storesletten Sødal tok over som generalsekretær i Strømmestiftelsen etter Øyvind Aadland i vår, har hennes tidligere stilling kun vært midlertidig fylt. Nå er Gase Handeland ansatt som ny markeds-...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Tor B. Jørgensen inn i Kristne Arbeideres styre
Landsmøtet i Kristne Arbeidere ble holdt i Oslo fredag 29. og lørdag 30. oktober. Her ble tidligere biskop i Sør-Hålogaland bispedømme, Tor B. Jørgensen, valgt inn som styremedlem i sentralstyret. Landsmøtet vedtok...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Hederspris til leder av Radio Filadelfia
Prisen ble overrakt til Tveit den 9. september i forbindelse med Kristent Radioforums radiokonferanse i Oslo. Margrethe Tveit (46) har bakgrunn fra Mediehøyskolen på Gimlekollen. I dag er hun daglig leder av Radio...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Normisjon åpner sin tiende gjenbruksbutikk
LAST NED NOTISEN PÅ BOKMÅL OG NYNORSK HER Bruktbutikken Galleri Normisjon Ål, som fredag 25.august åpner i ledige lokale i Evjens Minne på Øvre Torg på Ål i Hallingdal, er den tiende i rekken av Galleri Normisjon...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
43,2 ekstra millioner til Strømmestiftelsen
LAST NED NOTISEN I TEKSTFORMAT HER Strømmestiftelsen har mottatt en ekstrabevilgning fra Norad på 43,2 millioner kroner til Speed School, i Vest Afrika. Det forteller organisasjonen på sine nettsider. Pengene skal...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Første kvinnelige toppleder i Strømmestiftelsen
– Jeg er ydmyk og takknemlig for å ha blitt betrodd denne viktige oppgaven, og går til jobben med et stort engasjement, sier den nybakte generalsekretæren i en pressemelding. Sødal er fra Kristiansand og har vært...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Helge Simonnes ny styreleder i Misjonsalliansen
Under Misjonsalliansens landsrådsmøte i Oslo lørdag 10. juli ble Helge Simonnes (61) valgt til ny styreleder i organisasjonen. Simonnes var i 25 år sjefredaktør i Vårt Land og konsernsjef i Mentor Medier. Han har...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .

 

Kristelig Pressekontor Storgt 10B, 0155 Oslo Tlf 48 17 42 39 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone