– Ung-jord har ikke fotfeste i kristne friskoler
Friskole-general avviser at kreasjonismen har et sterkt fundament i undervisningen i kristne friskoler i Norge.
Les mer 24. feb.
– Heller ateist enn hyklersk katolikk
Pave Frans slår hardt ned på det han betegner som dobbeltliv blant mange katolikker og antyder at det er bedre å være ateist enn en hyklersk troende.
Les mer 24. feb.
Kvinner over hele verden i bønn for Filippinene
Fredag 3. mars samles kvinner over hele verden til bønn i forbindelse med Kvinnenes internasjonale bønnedag.
Les mer 24. feb.
Mener kristne blader forskjellsbehandles
Staten finansierer lydutgaver til en rekke sekulære tidsskrifter, men kristne blader må ta regningen selv.
Les mer 23. feb.
Åsland trekker seg fra Graham-kampanje
Generalsekretær Øyvind Åsland i Norsk Luthersk Misjonssamband trekker seg fra Franklin Grahams planlagte evangeliseringkampanje i Oslo.
Les mer 23. feb.
Topp-politikere til kristen fagdag
Både statsminister Erna Solberg, Jonas Gahr Støre og Knut Arild Hareide møter til debatt når ansatte fra Kristen-Norge samles til faglig påfyll og inspirasjon.
Les mer 22. feb.
Vil utdanne flyktninger via kristen TV-kanal
Den kristne TV-kanalen SAT-7 lanserer en egen utdanningskanal «SAT-7 Academy» for å gi krigsrammede barn i Midtøsten mulighet til skolegang og hindre radikalisering.
Les mer 21. feb.
Gjenåpner Strawberry Fields
Frelsesarmeen i England ønsker å åpne eiendommen til det tidligere barnehjemmet som inspirerte Beatles-sangen «Strawberry Fields forever» for publikum.
Les mer 20. feb.
– Gi barna oppgaver i kirken
Kirken trenger nye brennende kristne om den skal overleve i fremtiden, mener sogneprest Jostein Tegnér. Han gir barna liturgiske oppgaver i håp om å vekke deres interesse.
Les mer 15. feb.
Samlet inn over en halv million på én time
115 familier vil få en sommerferie takket være innsatsen til et knippe bedriftseiere og ledere på Sørlandet. De samlet på kort tid inn hele 585.000 kroner til Blå Kors Ferier.
Les mer 14. feb.
Har kjempet for trosfrihet i 50 år
I år er det 50 år siden Stefanusalliansen ble stiftet. – Dessverre vil det være bruk for oss i nye 50 år også, sier generalsekretær Hans Aage Gravaas.
Les mer 12. feb.
Tek fri frå lærarjobben for å dele songgleda i Israel
Sunnmøringen Anne-Marthe Lillebø (33) har bestemt seg for å ta eit halvt år fri frå lærarjobben ved Danielsen barneskole på Sotra utanfor Bergen for å vere volontør for Israelsmisjonen.
Les mer 09. feb.
22 land bedre enn Norge på utdanningsfrihet
En ny internasjonal rapport plasserer Norge på 23. plass på listen over land som har best tilgang til alternativer til den offentlige skolen. – Norge er ikke spesielt friskolevennlig, mener friskolegeneral. Kunnskapsministeren er uenig.
Les mer 07. feb.
– Ved døden kommer nye verdier inn i livet
Den alvorlig kreftsyke samfunnsmedisineren Per Fugelli ble mandag tildelt Livsvernprisen 2017 for sin ærlighet om døden og evne til å inspirere til livsglede.
Les mer 06. feb.
Rettet søkelyset mot familien som trosarena
Det amerikanske ekteparet Lisa og Mark Scandrette slet med å få det kristne familielivet til å blomstre. Nå har de skrevet bok og holdt foredrag for norske foreldre.
Les mer 03. feb.
– Vi må ikke bli et ekkokammer
Avisenes kristne identitet og hvem som slipper til i spaltene var blant temaene som ble tatt opp da sjefredaktørene i Vårt Land og Dagen møttes til debatt.
Les mer 02. feb.
1 - 15 av 150

 

Kristelig Pressekontor Storgt 10B, 0155 Oslo Tlf 48 17 42 39 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone