Guds kjærlighet er den samme
«Ja, dette er kjærligheten, ikke at vi har elsket Gud, men at han har elsket oss og sendt sin Sønn til soning for våre synder. Mine kjære, har Gud elsket oss slik, da skylder også vi å elske hverandre.» 1. Joh....Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Ingen er talentløse
For noen år siden fant jeg følgende overskrift i et blad: «Ingen er talentløse i Guds menighet.» Lignelsen om talentene (Matt. 25) står i en større sammenheng der Jesus underviser om sin gjenkomst og tidenes ende. I...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Grepet av Guds kjærlighet
Moses dør 120 år gammel på Nebofjellet, men like forut lyser han velsignelse over Israel og sier bl.a. disse kjente ordene i 5. Mosebok 33: «Ingen som Jesuruns Gud. Han rir fram over himmelen, for å komme deg...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Guds vilje og plan
Salmedikteren Trygve Bjerkrheim er opptatt av Guds planer og vilje i en av sine mer kjente sanger. Sangen «Gud har en plan med ditt liv» har sin historie. Han forteller at han fikk inspirasjon til å skrive den...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Gud er der
Det kan komme tider da det føles som om Gud er borte. Da er det godt å erfare at Gud fremdeles er der og virker og griper inn. Vi kan i vår nød og fortvilelse rope til Jesus. Han vil være vår trygge tilflukt....Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
God venn
Livet kan ikke være fullkomment uten venner, sier mange. Andre igjen vil si at det er en altfor sterk påstand. Vi mennesker er jo så forskjellige, noen trives godt alene og er ikke i samme behov av å ha mange...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
I dag
Vi mennesker deler gjerne tiden opp i dager som har vært, dagen som nå og dager som vi håper skal komme. Vi regner i dager, uker, måneder og år. I Guds rike er det ikke slik. I Guds rike er det bare en tidsbestemmelse...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Kraften kommer ovenfra
«Kraften kommer ovenfra» sto det på store plakater i flere svenske byer for noen år siden. Det var energimyndighetene som hadde hengt dem opp, og de skulle minne om betydningen av fornybare ressurser som vind, sol...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Ikke skygg for lyset
Den greske filosofen Diogenes, som levde omkring 300 år før Jesu tid, skal ha bodd i en tønne. En dag skal kong Alexander den store ha oppsøkt ham, sagt hvem han var og spurt hva han kunne gjøre for ham. «Du...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .

 

Kristelig Pressekontor Storgt 10B, 0155 Oslo Tlf 48 17 42 39 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone