Underveis i livet
«For Gud kalte oss ikke til urenhet, men til et hellig liv.» 1.Tess. 4,7. Det grunnleggende i helliggjørelsen er rettferdiggjørelsen. Vi rettferdiggjøres ved tro og helliggjøres ved tro. Guds vilje er at vi skal legge...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Spireevne og vekstkraft
«En mann har sådd korn i jorden. Han sover og står opp, det blir natt og det blir dag, og kornet spirer og vokser opp; hvordan det går til, vet han ikke.» Såkornets spireevne og plantens vekst er noe vi med...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Skapt til gode gjerninger
«For vi er hans verk, skapt i Kristus Jesus til gode gjerninger, som Gud på forhånd har lagt ferdige for at vi skulle gå inn i dem.» Ef. 2,10. I Kristus gir Gud oss retten til å bli et Guds barn. «Alle som...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Skap i meg et rent hjerte
Kong David skildrer sin tunge livssituasjon i Salme 32. Hans problem var at han hadde levd i synd med Batseba. Dette plaget ham i ettertid. Han opplevde en vond tid. Men han tidde om det som hadde skjedd, og...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Løst og fri
Med Jesus startet et ny tid og en ny tidsalder i verden. Han skapte mulighet for frihet og et nytt liv for alle mennesker. Den nye åndsdimensjonen som kom med Jesus sprengte alle gamle former og skikker. Derfor...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Sannheten og livet
Johannesevangeliet bruker ofte ordet sannhet, og flere ganger er det brukt om Jesus. «Og Ordet ble menneske og tok bolig iblant oss, og vi så hans herlighet, den herlighet som den enbårne Sønn har fra sin Far,...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Rygg til å bære gode dager
«- vokt deg så du ikke glemmer Herren -.» 5. Mosebok 6,14. Det å leve i et moderne velferdssamfunn fører med seg mange farer og fristelser. Det heter jo at «det skal god rygg til å bære gode dager». Sløvhet...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
«Snakke litt»
«Kan du komme hit og snakke litt med meg» heter det i en rap-låt som ble kåret til årets «hit» i 2011. Artisten bak den kaller seg Admiral P. At låten er fengende, er en ting, men den har også et budskap mange...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Et nytt syn
Å skifte briller kan være en utfordring. Det skal ikke store justeringen i glassets styrke før du møter noen utfordringer, for eksempel i forhold til hva slags vinkel man holder boka eller avisa. Man får, på sett...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .

 

Kristelig Pressekontor Storgt 10B, 0155 Oslo Tlf 48 17 42 39 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone