Korset vil jeg aldri svikte
Jeg ble kontaktet av en menighet på Sørlandet. De hadde opplevd at flere unge asylsøkere hadde kommet til tro og blitt døpt. Så skjer det som vi har vært vitne til flere ganger, norske myndigheter tror ikke på...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Kommodehilsen
Mor Åse, vi kalte bare mormor det, ble tidlig merket av demens. Sine siste år levde hun på aldershjemmet i hjembygda. Det ble vanskeligere og vanskeligere å få kontakt med henne. Etterhvert mistet hun kontroll over...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Om bøker ikke fantes
De færreste av oss kan tenke seg en tilværelse uten bøker. Så kommer det da også ut nye bøker hvert eneste år, antallet kan variere, men de kommer i bunkevis. I Forkynnerens bok i Det gamle testamente heter det:...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
En åpen himmel
«Hele himmelen er åpen over meg» heter det i en sang som evangelistduoen Egil og Arne gjorde kjent. At himmelen er åpen, er et kjent og kjært bilde for mange kristne. Det betyr at gaver fra oven kan strømme ned,...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Stor og liten bibel?
For mange år siden leste jeg i en avis om «verdens minste bibel». Det var en hel bok, men i format var den omtrent som et frimerke. En slik bibel er selvsagt bare en kuriositet; ingen kan lese så liten skrift...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Et nytt syn
Å skifte briller kan være en utfordring. Det skal ikke store justeringen i glassets styrke før du møter noen utfordringer, for eksempel i forhold til hva slags vinkel man holder boka eller avisa. Man får, på sett...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Bibler nok?
En tilfeldig overhørt replikkveksling i en kristen bokhandel: - Skal du ha en ny bibel? Svar: - Nei, jeg har bibler nok. Noen av oss har faktisk «bibler nok» - vi har den på flere språk og i flere utgaver....Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Ved målet
«Du er ved målet», lyder det fra GPS-en. Der man før måtte se på kart og kanskje spørre seg fram, kan man nå få en (stort sett!) troverdig veiviser ved hjelp av noen tastetrykk. De fleste reiser eller vandringer...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Speilet
Det var en gang et land som hadde vært isolert fra omverdenen så langt tilbake som noen kunne huske. Blant de ting ingen hadde hørt om i dette landet, var speil. Dronningen i landet hadde alltid blitt fortalt...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .

 

Kristelig Pressekontor Storgt 10B, 0155 Oslo Tlf 48 17 42 39 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone