Forkynt for folkene
«Han ble åpenbart i menneskers skikkelse, vant sin rett i Ånden, ble sett av engler, forkynt for folkene, trodd i verden, tatt opp i herlighet.» 1. Joh. 3,16. Guds Sønn ble menneske. Han ble åpenbart i et menneskes...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Flis i øyet?
«Hvorfor ser du flisen i din brors øye, men bjelken i ditt eget øye legger du ikke merke til? Eller hvordan kan du si til din bror: La meg ta flisen ut av øyet ditt, når du har en bjelke i ditt eget? Din...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Evighetsverdi
I et samfunn som er gjennomsyret av materialisme blir det for mange vanskelig å vende sinn og tanker bort fra det jordiske og mot det himmelske. Jesus kjenner våre hjerter, og vet hvor lett vi har for å glemme...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Et Guds barn
Sangen, «Som når et barn kommer hjem om kvelden», med ett vers, skrevet av svensken Gøte Strandsjø, er blitt kjent og kjær for mange. Strandsjø ble født i 1916, og var en kjent og skattet sangevangelist over hele...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
En skinnende mulighet
«Hver dag er en sjelden gave, en skinnende mulighet. Hver dag er på ny en nåde som stiger fra himmelen ned. Hver dag er igjen et ansvar, et stort og alvorlig krav. Hver aften står hvite stjerner og spør deg...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Dagen i dag en gave
Søren Kierkegaard har ved en anledning sagt: «Den kristne taler ikke om neste dag, bare om dagen i dag. Og om den taler han med Gud.» Vi skal selvfølgelig heller ikke forsømme planleggingen av morgendagen og framtiden....Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Bare tomhet?
Mange kjenner på tomhet i livet. De føler seg utilfredse, og er på leting etter noe som kan gi livet tilfredsstillelse, mening og innhold. Det fortelles om en ung mann. Han hadde opplevd mye og hadde suksess i...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Alt Herren har gjort for oss
«Jeg vil minnes Herrens velgjerninger og prise ham for hans storverk, for alt det Herren har gjort for oss, for alt det gode han har gjort mot Israels hus i sin barmhjertighet og store kjærlighet.» Jesaja 63,7. De...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Vasse eller svømme?
Det er to måter å innlede et bad i ei elv på: Enten stuper man rett ut et sted hvor det er dypt, eller man vasser fra kanten og utover mot stadig dypere vann. Etter hvert kommer man så langt ut at man må...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .

 

Kristelig Pressekontor Storgt 10B, 0155 Oslo Tlf 48 17 42 39 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone