1000 kristne barnesanger på Spotify
Superblink eies og drives av NLM Ung (tilknyttet Norsk Luthersk Misjonssamband) i samarbeid med Norea Mediemisjon og IMF Ung. – Jeg har tenkt på det lenge at det hadde vært fint om foreldrene kunne finne ei spilleliste...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Knivstukket elev tilbake på skolen
Den 17 år gamle jenta som ble knivstukket av en annen elev morgenen 12. desember på internatet til den kristne videregående skolen KVS Bygland er tilbake på skolen etter juleferien. – Hun ble utskrevet fra sykehuset...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Kulturpris til KRIK
Bjerkreim kommune sin kulturpris for 2016 ble på den årlige «Kulturdagen 1. søndag i advent», tildelt KRIK Bjerkreim. Av: KPK KRIK Bjerkreim har siden starten for 10 år siden arrangert 50 KRIK Cup` er, som samler...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Ny leder i ImF-Ung
LAST NED NOTISENI TEKSTFORMAT HER Andreas Evensen vil tiltre som ny daglig leder for ImF-Ung i januar eller februar melder Sambåndet.no. Han er for tiden barne- og ungdomsleder i ImF Midthordland. – Det er viktig...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
NLM bygger ny skole til 30 millioner
– Vi starter skolen allerede i august i leide lokaler. Så håper vi at en ny skole står klar til neste høst, forteller rektor Leif Kåre Kolnes ved Kristen videregående skole Haugalandet (KVH) til avisen Dagen. Nytt...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Bibelsang fra søndagsskolen
– Vi tror dette er en super måte å la bibelens ord bli en del av hverdag og fest for små og store, sier prosjektleder Karin Kvalvaag Manvik i en pressemelding. – Det er stort å oppleve barna synge «For så...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Medlemsrekord i KRIK
– Det er veldig gledelig at KRIK satte ny medlemsrekord i 2015 og at KRIK igjen er i vekst, forteller Generalsekretær i KRIK Erling Ekroll på organisasjonens hjemmesider. Med 14689 betalende KRIK-medlemmer...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Hip-Hop stjernen Lecrae til Skjærgårds
Stiftelsen Skjærgårdsgospel, som arrangerer festivalen, er svært fornøyde med denne bookingen, ifølge en pressemelding. – I flere år har vi forsøkt å hente over Lecrae,...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .
Løp inn 700 000 til hospitalskip
Årets prosjekt går til Mercy Ships som driver hospitalskipet «Africa Mercy», et skip med moderne medisinsk utstyr og topp kvalifisert helsepersonell fra hele verden som tilbyr gratis helsehjelp til...Resten av saken må du være innlogget for å kunne lese .

 

Kristelig Pressekontor Storgt 10B, 0155 Oslo Tlf 48 17 42 39 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone