OVERTAR: Til våren tiltrer Runar J. Liodden som ny daglig leder for Acta. Foto: Privat.
OVERTAR: Til våren tiltrer Runar J. Liodden som ny daglig leder for Acta. Foto: Privat.

Blir ny leder for barn og unge i Normisjon

Runar J. Liodden (48) blir ny daglig leder for Normisjons barne- og ungdomsarbeid, Acta.

Liodden, som tiltrer 1. april neste år, overtar etter Kristian Øgaard som har ledet Acta siden 2015.

– Jeg er veldig takknemlig og ydmyk for tilliten som Acta viser ved å tilby meg stillingen som daglig leder, sier Liodden ifølge normisjon.no.

Han har gått på Bibelskolen i Grimstad. Mens han studerte ved Menighetsfakultetet for å bli prest, var han aktiv i Storsalen, Normisjons menighet i Oslo hvor han også fikk noen av sine første prekenoppdrag. 

– Jeg har et hjerte for lederskap og jeg synes måten Acta gjør dette på, er veldig bra, sier Liodden som ser fram til å få formidle «verdens viktigste budskap på nye arenaer og være med og utvikle ledere.» 

Den kommende Acta-lederen ble selv kristen i konfirmanttiden og har brukt mye energi på å nå nettopp konfirmanter. Blant annet har han laget et konfirmantopplegg i Modum hvor han er kapellan i Den norske kirke. Tidligere har han blant annet vært rådgiver i IKO – Kirkelig pedagogisk senter. Konfirmantboka Delta ble utgitt av IKO.

Han har også utviklet et stort bønnenettverk og vært pådriver for småfellesskap og skrevet en ressursbok for smågrupper. Videre er han engasjert i Naturlig menighetsutvikling og har veiledet flere menigheter som har benyttet seg av dette programmet. Han er mye brukt som seminar- og foredragsholder.

Han beskriver som en av sine hjertesaker styrking av båndene mellom hjemmene og barne- og ungdomsarbeidet, herunder Actas leirarbeid. KPK

LAST NED SAKEN PÅ BOKMÅL OG NYNORSK HER

 

Kristelig Pressekontor St. Olavs gate 24, 0166 Oslo tlf 400 27 228 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone